Pentru coafura ta

Pentru coafura ta

Pentru coafura taAparatul de indreptat Philips HP 4687 este primul aparat de hair styling care ofera placi anodizate din titan – produse prin procese electrochimice – care sunt de 8 ori mai durabile decat placile conventionale.

“Stilul de par adoptat in acest sezon necesita folosirea multor produse pentru par, in mod special spuma si spray de par. Aceste produse pot deteriora placile de indreptare, rezultand intr-o performanta redusa si in deteriorarea parului. Din acest motiv voi folosi Philips HP 4687 fara rezerve. Placile sale din titan anodizat il fac durabil iar aspectul placut face sa se incadreze perfect acasa, printre accesoriile de moda”, declara stilistul Andy Uffels, Philips Haircare Artistic Director.


Sfaturi utile pentru o coafura perfecta:  • Prinde parul din crestetul capului, pentru a incepe indreptarea cu cel din partea de jos. Ia o suvita si aplica putin spray cu fixare usoara sau o lotiune pentru indreptat;
  • Piaptana suvita si incepe sa intinzi parul de la radacina la varf;
  • Repeta miscarea, lent, pentru celelalte suvite (o miscare lenta pe o suvita este mult mai indicata decat trei miscari rapide) pana cand tot parul este indreptat;
  • Perie usor parul spre spate cu o perie cu peri delicati, acest lucru netezeste parul si nu lasa urme de pieptene.
  • Odata indreptat, lasa-ti imaginatia libera si prinde-ti parul, in coada sau coc, perfect intins sau ravasit, asa cum iti place tie. Finiseaza cu un spray cu fixare usoara.


Pret estimativ: 277 RON

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda