Pentru ca daruiesti, primesti – o campanie Kraft Foods

ciocolata Milka, cafea Jacobs
La campanie participa doua dintre cele mai indragite marci Kraft Foods: ciocolata Milka si cafeaua Jacobs.

Pachetul promotional contine pe langa ciocolata Milka si cafeaua Jacobs in diferite variante, si un accesoriu chic – o brosa, o esarfa sau o sacosa de cumparaturi, in culorile primaverii: mov si verde.

Campania are o componenta inedita menita sa ofere o rasplata in plus consumatorilor fideli. Acestia pot participa la promotie intrand in comunitatea Milka & Jacobs, a celor ce daruiesc si primesc si sunt rasplatiti pentru asta. Astfel, pe langa cadourile garantate din pachetele promotionale, consumatorii care vor purta accesoriile vor avea sansa de a fi premiati atunci cand se vor intalni cu echipele de promoteri Milka si Jacobs.

Pentru ca daruiesti, primesti

Caravana Milka-Jacobs va calatori prin 30 de orase din Romania, in intervalul 15 martie – 30 mai, si va premia toti consumatorii ce poarta accesoriile campaniei.
Daca un consumator poarta mai multe accesorii, el va castiga mai multe premii. Valoarea totala a premiilor oferite este de minim 500.000 RON. Vor exista premii mari – 10 vouchere de shopping x 10.000 RON, premii mijlocii – 200 vouchere shopping x 1000 RON, precum si produse Milka si Jacobs – 100.000 tablete de ciocolata Milka, respectiv 100.000 pachete de cafea Jacobs.

De asemenea, va exista un site dedicat www.daruiestiprimesti.ro, si un concurs desfasurat pe Facebook, in perioada 1 – 22 aprilie. Pentru a participa, consumatorii vor incarca in aplicatia special creata pentru acest concurs, pe pagina de Facebook „Milka si Jacobs – Daruiesti, Primesti” imagini in care poarta accesoriile cadou. Cele mai votate poze vor castiga premii atractive la finalul concursului.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri