Peisajele captivante de la Ta`Cenc!

avantaje-Malta-5.05.2014.

Ape de un albastru ireal prin care poţi observa peştii cum se pierd în adâncuri, plaje cu nisip de culoarea mierii, răsărituri şi apusuri impresionante care se nasc şi mor în apele strălucitoare, construcţii impunatoare şi faleze spectaculoase.

Plimbări pe falezele impozante

Ta`Cenc se ridică impunător deasupra valurilor agitate ale mării, la o înălţime de aproape 150 de metri. Aceste faleze se află în sudul insulei Gozo, şi oferă turiştilor romantici momente idilice. Scurtele plimbări cu bărcuţele tradiţionale luzzu sunt cireaşa de pe tort pentru cei care iubesc peisajele marine. Lasă-te purtat de valuri şi admiră cât de minunată este această zonă liniştită, pe care natura a creat-o.

Poveşti romantice în zone retrase

Vei fi impresionat şi de brazdele paralele de pe insulă exact din apropierea falezelor. Acestea parcă se ridică misterios în bătaia vântului pentru a şopti poveşti desprinse din trecut.

Pe plaja golfului Ramla te vei putea pierde în vise, pentru că aici se află una dintre cele mai late şi mai fine plaje din Gozo, cu ape mici şi limpezi, ideale pentru cei care îşi doresc intimitate. Acest loc îţi va aminti cu siguranţă de filmul de dragoste Laguna Albastră.

Te poţi pierde şi în peştera nimfei Calypso, locul despre care legendele vorbesc cu patimă, cum că aici eroul Ulise ar fi fost sechestrat aproape şapte ani.

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* – de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

Autor: Madalina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta