Malta, insula de care se îndrăgostesc turiştii!

avantaje.ro-Malta.29.04.2014

Atât de multe comori așteaptă să le descoperi… O felie mare de pământ maltez, presărat cu numeroase sit-uri unice, tunuri de apărare, ziduri fortificate, biserici cu mozaicuri deosebite, stânci cu forme ciudate și minunate peisaje albastre care așteaptă să le ,,guști'.

Vizitează Malta si insulele surori, de pe arhipelagul maltez, Gozo și Comino și descoperă cât de ușor poți să cutreieri țara europeană în lung și în lat.

Inspiră aerul curat al săratei mări Mediterane și lasă-te purtat pe culmi nebănuite. Relaxează-te pe plajele de culoarea mierii din golful Mellieha sau pășește pe malurile franjurate ale golfului Ghajn Tuffieha unde vei întâlni un impresionant sit arheologic roman, de o valoare inestimabilă și anume ,,Băile Romane'.

Locuri născute din valurile mării

Pierde-te în peisajele nemaivăzute ale Grotei Albastre, și observă peșterile care s-au născut din mare. Locuitorii maltezi vorbesc despre acest loc cum că, aici sirenele atrăgeau cu cântecele și frumusețea lor ,,întruchipată', marinarii în apele vrăjite.

Comorile naturale din Maltei

Poți parcurge numeroase străduțe întortocheate care te vor duce către valoroase comori, indiferent pe care decizi să te plimbi vei fi acaparat de numeroase sit-uri arheologice și construcții impresionante.

Dacă o iei pe strada Villegaigon din Rabat vei avea parte de clipe idilice, misterioase clădiri arhitecturale care se impun în fața fiecărui trecător sau vechiul Palat St. Sophia vor crea cadrul perfect al unui trecut istoric glorios.

După asemenea plimbări aventuroase nu mai rămâne decât să te relaxezi pe terasa hotelului în care te-ai cazat, pentru a-ți odihni puțin picioarele, înainte de a o lua iar de la capăt spre alte destinații din Malta.

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* – de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Autor: Madalina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta