Patru soluţii contra căderii părului

Iată ce soluţii am găsit noi, pentru a rezolva problema căderii părului:

O dietă sănătoasă

Primul pas în lupta pentru salvarea podoabei capilare este stabilirea unui stil de viaţă sănătos şi a unei alimentaţii bogate în minerale, vitamina D, acizi graşi şi Omega 3.

Pentru un aport bogat de Omega 3 este indicat să consumăm peşte, seminţe de in, ulei de peşte.

Una din cauzele majore în căderea părului este deficitul de fier, iar pentru a suplini deficienţa poţi include în dieta ta spanac, carne roşie şi ouă.

De asemenea, un complex de vitamine B va stopa căderea părului.

Terapia vampir

Această terapie este folosită de vedete din lumea întreagă, fiind eficientă atât pentru înlăturarea ridurilor, cât şi pentru stoparea căderii părului.

Tratamentul este bazat pe extragerea sângelui nostru şi injectarea lui în zona cu probleme.

Această metodă funcţionează pe baza biostimularii celulelor noastre prin injectarea unui ser obţinut din propriul sânge, bogat în nutrienţi.

"Pe lângă efectul miraculos pe care îl are asupra pielii căreia îi conferă strălucire şi elasticitate, acest tratament este recomandat şi celor care suferă din cauza faptului că le pică foarte rău părul.

Liftingul vampir este o procedură neinvazivă, fără efecte adverse şi cu rezultate rapide", declară medicul Florin Juravle.

Masajul scalpului

Prin masarea scalpului este activată circulaţia sângelui şi stimulată rădăcina firului de păr.

Este bine să se facă acest tip de masaj cu un mixt de uleiuri.

Se amestecă două linguri de ulei de migdale, două linguri de susan şi două linguri de ricin.

Cu acest amestec se masează pielea capului şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute. Apoi se spală în mod obişnuit părul.

Micropigmentarea scalpului

Dacă soluţiile de menţinerea părului nu au dat rezultat, poţi apela la un tratament modern de micropigmentare a scalpului, care imita aspectulfoliculilor de par reali, prin introducerea de pigmenţi minerali în piele.

Micropigmentarea scalpului reprezintă soluţia imediată şi permanentă, noninvazivă şi fără reacţii adverse, pentru tratamentul calviţiei.

Coafura anilor 70 revine în forţă! Iată cum să o faci acasă!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete