(P) Paște în stil tradițional lipovenesc – la numai 670 lei de persoană!

delta dunarii

delta dunarii

Gulliver Delta Resort vine cu o ofertă de nerefuzat la pachetele de vacanță în Delta Dunării. Sejururile de Paște au reduceri de până la 40% și includ 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Petrece sărbătorile pascale la Gulliver Delta Resort!

Delta Dunării încântă prin autenticitate, liniște și așezările uitate de timp. Aici tradițiile au fost păstrate intact, iar peisajele sunt neatinse de modernitate. Dacă ești dornic să petreci câteva zile într-un paradis al naturii, departe de agitația marilor orase, o escapadă de Paște în Delta Dunării poate fi cea mai bună alegere.

Te poți delecta cu peisaje incredibile: lacuri de smarald brodate de papură, izmă de baltă, salcii plângătoare, stuf și nuferi. Alei umbrite de arbori seculari și pline de cuiburi de păsări rare. Păduri luxuriante pe țărmuri.

Plaje sălbatice și ape în nuanțe de verde kaki… Tot aici vei întâlni plante rare precum liana grecească care atinge lungimi de până la 25 de metri, încolăcită de trunchiurile arborilor seculari în pădurea Letea.

Delta Dunării este un paradis al gurmanzilor

În cadrul sejurului de Paște la Gulliver Delta Resort ai posibilitatea să încerci cele mai delicioase preparate tradiționale lipovenești din pește și nu numai. Ciorba de storceag din sturion proaspăt și multe legume gătită la ceaun, este specialitatea locului care se pregătește numai la zile mari.

Mai poți degusta saramură din mai multe tipuri de pește, plachie cu roșii uscate, plăcintă dobrogeană și multe alte bunătăți. De pe masa de Paște nu lipsesc preparatele simbol precum drobul, friptura de miel, ciorba de miel, ouă roșii, plăcintă dobrogeană, cozonac și vin roșu dobrogean.

hotel delta dunarii

Gulliver Delta Resort le ofere turiștilor momente de vacanță de neuitat. Datorită poziționării spectaculoase la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și Canalul Uzlina, la circa 15 minute distanță de Murighiol, complexul hotelier dispune de numeroase facilități pentru turiști printre care – o grădină luxuriantă cu balansoare și hamace, zonă pentru desfășurarea activităților recreative (masă de foosball, ping-pong, șah etc.), un loc de joacă pentru cei mici, dar și pontoane pentru pescuit.

De Mădălina Isar

Paște în Delta Dunării

Hotel Gulliver Delta Resort 3* – tarif  670 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport autocar Bucuresti – Murighiol – Bucuresti, transfer barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0784.215.628, call center 021.794.75.07.

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta