(P) Reduceri de până la 45% pentru vacanțele în Delta Dunării

delta dunarii

delta-dunarii

Turiștii care vor să descopere unul dintre cele mai pitorești locuri din Europa pot opta pentru o escapadă la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță sunt gândite special pentru cei care vânează cel mai mic tarif dar în același timp vor să se bucure de facilități turistice, relaxare și liniște în Delta Dunării.

Un weekend în Delta Dunării de 3 nopți de cazare pornește de la numai 349 lei de persoană. Sunt incluse două mese pe zi cu preparate pe bază de pește și delicii tradiționale lipovenești, transport cu autocarul și transferul cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Pentru un sejur similar dar de 4 nopți de cazare, turiștii plătesc de la 370 de lei/persoană.

Paradisul din inima sălbăticiei

Hotelul Gulliver Delta Resort 3* dispune de un spațiu central de cazare, dar și de câteva vile lipovenești aflate într-un cadru luxuriant. Este poziționat pe insulița Uzlina, la aproape 15 minute distanță de Murighiol.

casa din delta dunarii

Facilitățile de care se pot bucura turiștii în cadrul unei escapade aici includ relaxarea în grădina cu balansoare și hamace. Pescuitul de pe pontoanele hotelului, sau activități recreative precum tenis de masă, fotbal în iarbă etc. Complexul hotelier este o bună alegere și pentru familiile care călătoresc alături de cei mici, datorită locului de joacă special amenajat pentru copii.

Birdwatching în Delta Dunării

Delta Dunării este considerată a treia ca importanță în lume în ceea ce privește biodiversitatea, dar și cea mai frumoasă deltă din Europa. Găzduiește un număr impresionant de viețuitoare printre care specii de păsări pe cale de dispariție și plante rare. În toamna anului trecut, Delta Dunării a fost vizitată și de patru păsări flamingo, apariție extrem de rară în țara noastră.

Tot aici pot fi întâlnite singurele plaje sălbatice din România – Sulina și Sf. Gheorghe. Cel mai vizitat loc natural din Delta Dunării rămâne Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, unde pot fi observate dune de nisip, liane încolăcite de trunchiurile unor arbori seculari, viță de vie sălbatică, dar și circa 300 de cai sălbatici.

De Mădălina Isar

Sejur Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru toți românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu demipensiune.

*Vacanțe în Deltă pentru toți românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune.

Servicii incluse: cazare și masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar București–Murighiol–București, transferuri cu barca Murighiol–Uzlina–Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0784.215.628 sau 021.794.75.07.

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta