Pasiune si culoare la Gala Wella 2008

Spectacol. Asa se poate traduce intr-un singur cuvant reprezentatia care s-a numit Gala Wella 2008. Sala Palatului a gazduit un maraton uman de exceptie.

Un show de stil cu peste 350 de actori, care au dat viata tendintelor in coafura si culoare pentru anul 2009. Acestia au creat si au recreat sub ochii a peste 4000 de spectatori.

Maratonul Wella 2008 a beneficiat si de prezenta Andreei Berecleanu, maestra de ceremonii a festivitatii de premiere a competitiei Wella Color Award. Gala a fost deschisa de o parada de coafuri de exceptie, realizate de echipa Wella Winners.

Un act in care Creatorul a interactionat cu Muza si a demonstrat ca Wella lucreaza si creeaza cu pasiune si mai ales ca ii ofera femeii atat tehnica si avangarada, dar mai ales o experienta senzoriala completa. Show-ul Wella a fost condimentat si cu interventiile pline de dinamism ale echipei de cascadori Action Team si a trupei de street dance, Efekt Show.

Un moment special a fost intrarea in scena a trendurilor internationale de coafura 2009. INTERSEXION, UTOPIA, VIRTUAL LIFE si DE LUSH. Patru linii inovatoare pentru un an de stil si farmec. Pentru ca mai apoi publicul sa intre intr-o atmosfera florala creata de stilistii din echipa Wella – Flowers of Beauty Collection.

O defilare de coafuri si tinute spectacol sub forma de floarea soarelui, cale, nuferi, flori de cires, bambus, creasta cocosului, dalii, crizanteme.

Trendurile in coafura pentru 2009 propuse de Wella Professionals

In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit. Eroina este o femeie in miscare, in spatele careia se afla Creatorul. Designerul coafurii. Stilistul.

Eternul maestru al formei si culorilor. Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafura pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE. 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia.

Utopia -Te transporta in viitor. Dar intr-un viitor perfect, unde inovatia este prietena si aliata omului. Utopia este un trend futurist, dar care vorbeste totusi despre emotie si despre sentimente. Lumina. Inspiratie. Un orizont luminos, pastelat.

Machiajul este discret si reuseste sa aduca delicatete acestei tehnologii feminine de stil. Utopia vorbeste despre un par dinamic, platinat, blond si pur in acelasi timp, cu forme futuriste. Elegante. Pline de prestanta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete