Părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul! „După 27,5 ore de travaliu”

Felicitări, Claire Holt!

Actrița Claire Holt (31 de ani) și soțul ei, Andrew Joblon, au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit frumoasa veste pe contul personal de Instagram.

Părinți pentru a doua oară! „După 27,5 ore de travaliu”

Duminică, 13 septembrie 2020, actrița a publicat prima imagine cu fiica ei nou-născută. „Este aici. Dulcea noastră fată, Elle.

După 27,5 ore de travaliu, a zburat în lumea aceasta și ne-a mărit inimile. Suntem atât de recunoscători pentru bebelușa noastră sănătoasă și abia așteptăm să-și cunoască fratele mai mare.”

Și soțul actriței, Andrew, a publicat un mesaj emoționant în mediul online. „Bebe Elle și-a făcut în sfârșit apariția după 27,5 ore de travaliu.

Claire mi-a dovedit încă o dată că ea este eroina mea și o adevărată luptătoare. Te iubesc din tot sufletul. Îți mulțumesc că ai adus această dulce fetiță pe lume într-un an plin de provocări.”

A încheiat cu un tribut pentru toate femeile. „Toate femeile, fără dezbateri pentru mine, sunteți un gen superior!! 12.09.2020 – inima mea este împlinită.”

Claire Holt: „Știu cât de norocoasă sunt”

Înainte de naștere, actrița a mai scris în mediul online. „35 de SĂPTĂMÂNI. Sunt atât de nerăbdătoare să o cunosc pe micuță, dar și ATÂT de anxioasă să nu mă pierd din nou.

Recuperarea, lipsa somnului, alăptatul, doi copii la 17 luni diferență, o pandemie … Este mult.

Știu cât de norocoasă sunt și că acesta este doar un stadiu temporar, însă sunt stresată în privința felului în care voi face față mental.

Cred că este important să dezvălui că întotdeauna am beneficiat de ajutor. Nu vreau să pretind că fac totul de una singură. Consider minunate femeile care fac asta.”

Fiul actriței a împlinit 1 an în luna martie a anului acesta.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Meghan Markle și Kate Middleton folosesc acest produs de beauty pentru un ten mai luminos

Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat 22 de ani de mariaj! Actrița a spus care este secretul longevității relației lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete