Parabolă despre fericire: cum a reușit un tânăr să înțeleagă că lucrurile pe care și le dorea nu erau acelea de care avea nevoie

Un tânăr a mers într-o zi la un vrăjitor pentru a i se plânge de viața lui nefericită. Spera, de asemenea, că acesta îi va dezvălui calea spre fericire.
CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Vrăjitorul l-a întrebat care sunt lucrurile pe care nu le are și care l-ar face cu adevărat fericit. De asemenea, acesta i-a promis că îi va împlini trei dintre cele mai mari dorințe ale sale. Tânărul i-a cerut, așadar, trei lucruri: mulți bani, o mașină frumoasă și o parteneră superbă.

Toate cele trei dorințe i-au fost îndeplinite, însă, după doar câteva zile, tânărul s-a reîntors la starea de nefericire. Cu banii a făcut o mulțime de cumpărături, până când s-a plictisit să tot achiziționeze fel de fel de lucruri care nu-l satisfăceau decât pe moment; mașină ca a lui mai aveau mulți oameni în oraș, deci nu putea ieși în evidență cu automobilul, așa cum și-ar fi dorit; frumoasa tânără pe care a avut-o drept parteneră l-a dezamăgit cumplit.

Tânărul s-a reîntors furios la vrăjitor, plângându-i-se că nu a reușit să ajungă la starea de fericire pe care credea că o va atinge. Acesta i-a spus că a vrut să-l facă să-și dea seama care sunt lucrurile de care cu adevărat nevoie. Nu banii, mașina și femeia frumoasă aveau să-l facă fericit. Adevăratele lucruri de care avea nevoie erau mult mai complexe.

Vezi și cele mai frumoase citate despre fericire și citate despre zambet

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video