(P) Zboară deasupra marelui albastru, în Lefkada

Dacă iubești marea, plajele și vacanțele cu iz exotic, dar nu vrei să pleci foarte departe de casă, atunci trebuie neapărat să mergi în Lefkada. Este alegerea cea mai bună pentru vacanța de vară, întrunind orice cerință în materie de aventuri sau relaxare.

Lefkada

Turiștii care vor să vadă insula grecească și în alt mod decât cel tradițional au posibilitatea să zboare cu parapanta deasupra albastrului inconfundabil al Mării Ionice. O astfel de experiență este absolut unică, te vei trezi că plutești minute în șir, admirând plajele, stâncile argintii și nesfârșita mare. Nu trebuie să-ți faci griji dacă nu ai mai făcut niciodată asta, pentru că vei găsi aici o mulțime de centre specializate.

Paragliding Greece este cel mai renumit, cu o experiență de peste 25 de ani în zborul cu parapanta. Piloții și instructorii te vor ajuta să ai parte de un zbor spectaculos și, evident, să aterizezi fără probleme.

O astfel de călătorie te va ajuta să-ți învingi teama de necunoscut sau de înălțime. Un strop de adrenalină nu strică niciodată, mai ales dacă asta înseamnă că te alegi cu cele mai captivante priveliști… pentru că este poate, cel mai spectaculos mod prin care vei putea descoperi o insulă cu peisaje variate, bogate în păduri de pini, stânci ce se nasc din apa sărată a mării, ori plaje cu nisip fin ca mătasea.

Trebuie să știi că “îmbarcarea” se va face într-un punct aflat la o altitudine de aproximativ 500 de metri deasupra nivelului mării, iar de regulă aterizarea se va face pe o plajă, în funcție de locul de unde se pleacă. Chiar dacă Blue Experience nu durează mai mult de 20 de minute, te asigurăm că vei rămâne cu cele mai frumoase amintiri, nelipsind fotografiile sau filmările din timpul zborului. De asemenea, prețul pentru o experiență de neuitat pornește de la aproximativ 70 de euro, variind în funcție de locația aleasă.

de Mădălina Isar

 

Sejur Lefkada 

Hotel Vaya 2* – de la 359 lei/ persoană, 6 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul,  însoțitor de grup și asistență turistică în stațiune. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber