(P) Trebuie să știi: ten mai hidratat și mai luminos în doar șapte zile

(P) Trebuie să știi: ten mai hidratat și mai luminos în doar șapte zile

Auzim foarte des cât de important este să ne menținem organismul hidratat prin consumul unei cantități corespunzătoare de lichide, în special apă. Dar câte dintre noi reușim acest lucru fără efort? Prea puține. Chiar dacă pare paradoxal, a bea în fiecare zi atâta apă câtă are nevoie corpul nu e tocmai ușor pentru toată lumea. Cui dăunează… nesupunerea aceasta? Tot nouă. Întregului organism. Și pielii. Și tenului, indiferent de ce tip este. Dar cum să-i dai tenului să bea apă?! Da, asta nu poți face. Dar poți face altceva pentru binele lui.

Unele dintre noi avem în mod natural tenul uscat. Celelalte, însă, ajungem să ne luptăm cu acest neajuns din cauza factorilor externi precum schimbările sezoniere de temperatură, substanțele iritante din mediu sau chiar folosirea unor produse cosmetice care elimină umiditatea tenului. Pe lângă toți acești factori mai contribuie – în sens negativ – și vârsta: pielea încetează să mai producă acele substanțe care ajută la menținerea nivelului de hidratare în mod natural. Ne referim la ceramidele din membrana celulară, cele care sunt o barieră naturală și care, cu timpul, după ani de expunere la soare și apă, dau semne de… epuizare. Pe lângă declinul acestora, mai e vorba și despre încetinirea producției de colagen a organismului. Lucru care începe să se producă mai devreme decât ți-ai imagina: de pe la 25 de ani. Înspăimântător, nu-i așa?! Tot mai puțin colagen înseamnă un ten tot mai uscat, mai deshidratat. Și un teren numai bun pe care ridurile se pot instala confortabil și cam definitiv dacă nu luăm urgent măsuri. Adio ten luminos, adio elasticitate, rămas bun prospețime! Îngrozitor scenariu, nu-i așa?

Din fericire, tehnologia Protinol™ ANEW – o descoperire științifică exclusivă Avon – ne poate „salva pielea'. La propriu! Aceasta acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii, prin stimularea creșterii producției a două tipuri de colagen. Obiectivul: restabilirea volumului și fermității matricei pielii și un aspect vizibil întinerit.

Tratamentul este pe cât de eficient pe atât de simplu de urmat. Și durează doar șapte zile. Fix șapte zile pentru a constata că pielea este vizibil regenerată. Șapte zile și șapte fiole mai târziu vei recupera colagenul pierdut în șapte ani, iar pielea va redeveni netedă, hidratată și fermă. Trebuia să știi asta, trebuia să știi că este posibil. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile și nuanțele de ten, tehnologia PROTINOL™ ANEW  fiind patentată în U.S, E.U., LATAM și APAC, dezvoltată și testată în parteneriat cu oameni de știință de la Universitatea Manchester, UK.

Efortul tău va fi minim pe parcursul tratamentului de șapte zile. Nu trebuie decât ca în fiecare seară să deschizi câte o fiolă și să aplici conținutul acesteia pe pielea curată (atât pe față cât și pe gât), să masezi delicat până la completa absorbție, apoi să aplici o cremă hidratantă. Rezultatele încep să se vadă imediat: după prima fiolă pielea va fi catifelată și revitalizată, după a treia vei observa un aspect al ei mai sănătos și reîntinerit, iar la final, în cea de-a șaptea zi, pielea va arăta și se va simți în mod evident mai fermă și intens hidratată, iar ridurile fine vor fi dispărut. Magic, nu-i așa? Ți-am zis: trebuia neapărat să știi despre această tehnologie. Să nu zici că nu ți-am spus!

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete