O traumă de la o tunsoare a bagat-o în Cartea Recordurilor

trauma de la o tunsoare

O traumă de la o tunsoare a bagat-o în Cartea Recordurilor pe indianca frumoasă care seamănă izbitor cu Rapunzel. Ei, nu vă imaginați o fată cu părul blond, dar, da, cu părul lung. Foarte lung. Și brunet, în acest caz.

Într-adevăr, pentru femei părul este o podoabă de preț. Cu cât mai lung și mai bogat, cu atât mai de invidiat. Pe acest principiu pesemne că și tânăra indiancă în vârstă de 17 ani, Nilanshi Patel, a avut ambiția de a câștiga titlul de „Adolescenta cu cel mai lung păr din lume'. Dar pentru a atinge acest record a avut nevoie de nu mai puțin de 11 ani în care foarfeca nu s-a atins de părul ei, răstimp în care a ajuns la impresionanta lungime de 190 de centimetri. Record de altfel consemnat și de Cartea Recordurilor, ca cel mai recent.

Nilanshi, care s-a născut în orășelul Modasa din statul Gujarat, spune că este mulțumită de recordul pe care l-a stabilit. „Am depășit recordul din decembrie 2018, când a câștigat o fată cu lungimea părului de 171 centimetri. Sunt fericită!', a spus Nilanshi. Tânăra a mai adăugat că este mulțumită de faptul că părul i-a adus faimă la nivel mondial. Părul ei a crescut cu 20 cm de când a fost măsurat, în noiembrie 2018. „Am fost cunoscută doar în orașul meu natal, iar astăzi întreaga lume știe despre mine', a subliniat adolescenta.

Întrebată de un reporter de ce nu și-a tăiat părul timp de 11 ani, ea a răspuns că a avut traume de la o tunsoare. „La vârsta de șase ani am avut o experiență foarte neplăcută într-un salon local. De atunci am devenit îngrozită de perspectiva de a-mi mai tăia părul', a spus Nilanshi.

Potrivit acesteia, părinții și-au dat seama că fiica lor s-a speriat foarte tare de coafor, așa că nici nu au mai încercat vreodată să o convingă să se tundă. „Părinții mei au acceptat dorința mea și au respectat-o, iar acum părul meu, iată, a devenit faimos. Este farmecul meu personal și îmi poartă noroc', a mai adăugat Nilanshi.

o trauma de la o tunsoare

Părul lung poate fi dificil de îngrijit. O spun cele care își poartă podoaba capilară pe umeri și spate. Tinerei din India, însă, nu i se pare că are de făcut lucruri deosebite și nici că îngrijirea părului ei lung de aproape doi metri ar fi o corvoadă. „Fac ce face orice adolescentă. Îmi spăl părul în fiecare săptămână și o dată sau de două ori pe săptămână folosesc produse speciale care să îl mențină hidratat și sănătos', spune fata. Ea a mai explicat că nu de fiecare dată își usucă părul cu foen-ul, uneori lăsându-l să se usuce natural, la soare.

Deși multe persoane consideră că părul ei lung este deranjant în timpul desfășurării activităților zilnice, adolescenta le contrazice. „În mare parte din timp îl țin împletit, iar la ocazii speciale sau atunci când mă joc stă strâns în coadă. Singura împrejurare în care chiar îmi creează dificultăți este atunci când înot', a mărturisit Nilanshi.

Foto: Facebook

Citește și:

Numerologie. Previziuni pentru 2020 în funcție de numărul personal

Cum a depășit Dana Războiu cel de-al doilea divorț: „Fiecare om cumva se ajută singur cerând ajutor'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete