(P) Topul celor mai frumoase plaje din Corfu

Corfu

Insula Corfu este o destinaţie de vacanţă de o frumuseţe răpitoare, care are de oferit o gamă largă de atracţii turistice şi idei de activităţi surprinzătoare, pentru toate vârstele, iar plajele sale spectaculoase nu fac excepţie. De la întinderi uriaşe de nisip fin, la mici golfuri pitoreşti şi golfuri idilice cu pietriş, fiecare vizitator îşi găseşte locul mult dorit pentru relaxare.

Corfu

Facilităţi excelente şi activităţi pentru toate gusturile

Foarte multe staţiuni din Corfu te aşteaptă cu plaje uşor înclinate, cu ape puţin adânci, ideale pentru familiile cu copii, care vor să se bucure de apele turcoaz cu sclipiri de diamant, în timp ce altele reprezintă un adevărat paradis pentru amatorii de sporturi nautice.

Majoritatea oferă o selecţie bogată de taverne, baruri şi cafenele la malul mării, pentru a te delecta cu deliciile tradiţionale greceşti în timp ce admiri priveliştea de nedescris ce cuprinde marea, plaja şi pădurile dese, de un verde luxuriant.

Plaje liniştite, plaje exotice, plaje sălbatice…

Insula Corfu se mândreşte cu câteva dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, menite să ofere clipe de linişte şi de relaxare, indiferent de gusturi şi de preocupări, binecuvântate cu o panoramă impresionantă care te va cuceri de la prima vedere.

Agios Stephanos, o plajă lungă, cu nisip, cu o vedere splendidă asupra Insulei Mathraki, este locul unde să te bucuri de vacanţă departe de aglomeraţie. La sud de aceasta, Agios Georgios, plajă cu nisip şi prundiş, scăldată de ape curate şi răcoritoare, este populară printre familii şi windsurferi, fără a devenit însă prea ocupată nici măcar în vârf de sezon estival.

Staţiuni ceva mai populare, mai ales la sfârşit de săptămână, cu numeroase facilităţi, taverne şi cafenele, centre de închiriere pentru amatorii de sporturi acvatice şi locuri de joacă pentru copii, sunt Kalamaki, Agios Spiridon, Avlaki şi Acharavi.

de Geanina Ichim

Paste Corfu

Aparthotel Porto Marina 2*- de la 169 Euro + 429 Lei, 3 nopți de cazare cu demipensiune + Masa festivă de Paște, cu program folcloric, transport cu autocarul, asistență turistică. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber