(P) Secretul siluetei perfecte? Alimentație sănătoasă și mișcare!

Oricât de multe soluții minune ne-ar promite că ne vor aduce în cea mai bună formă fără să depunem efort, din păcate, acest lucru nu este posibil. Orice schimbare se obține doar prin alimentație echilibrată, însoțită de antrenament și mișcare.

Însă pentru a avea rezultate rapide și sigure, este important să apelezi la specialiști în remodelare corporală care să îți propună un program personalizat de antrenament și nutriție, adaptat nevoilor tale.

Cu siguranță ai experimentat cel puțin una din următoarele situații:

 • Ai încercat cel puțin o dietă până acum, dar nu a dat rezultate
 • Ți-ai făcut cel puțin o dată abonament la sală, însă ai renunțat după primele vizite
 • Ai încercat să renunți la dulciuri și pâine, dar nu ai reușit pe termen lung
 • Te-ai întristat când ai văzut că nu ți se mai potrivesc hainele tale preferate

Ce poți face diferit?

 1. Echilibrează-ți alimentația!

Unul din principiile de bază ale nutriției este că alimentația noastră trebuie să fie completă și diversă. Un plan de alimentație eficient începe cu o structură nutritivă care ajută organismul să îndeplinească în mod optim funcțiile fizionomice, adică să fie acoperit necesarul de macronutrienți – proteine, carbohidrați complecși, fibre, vitamine și minerale, acizi esențiali omega 3, 6, 9 și o hidratare corespunzătoare.

 1. Renunță la zahăr și produse procesate

Știm cu toții – zahărul nu e bun pentru siluetă, afectează sănătatea inimii, cauzează creșteri bruște ale glucozei din sânge și nu are nutrienți. Studiile recente au arătat că zahărul afectează ficatul, duce la hipertensiune, diabet, obezitate, crește riscul de cancer și de boli ale rinichilor. Mai mult, dovezi recente au arătat că zahărul afectează creierul, începând cu funcțiile cognitive și până la starea generală de bine. Nu ne naștem iubind prăjiturile și urând broccoli. Este o stare care apare în timp, că răspuns la ceea ce consumăm în mod regulat. De aceea, teoretic este posibil să ne reeducăm poftele de la tort la morcovi. Chiar dacă este dificil, înseamnă o creștere a speranței de viată și un risc mai scăzut de boli.

 1. Fă antrenamente eficiente, adaptate nivelului tău de efort

Vei vedea rapid numeroase schimbări pozitive: te vei simți mult mai energic, îți vei construi condiția fizică și nu vei mai obosi făcând diverse activități zilnice, te vei tonifia și corpul tău va avea o structură mult mai atletică, vei slăbi și vei fi mult mai atent și cu alimentația, știind cât efort depui la antrenament, te vei odihni mai bine și, cel mai important, vei fi mult mai sănătos.

În plus, exercițiile fizice regulate modifică celulele albe din sânge și anticorpii. Schimbarea determină ca celulele albe din sânge (leucocitele) și anticorpii să circule mai rapid prin sânge, ceea ce înseamnă că sunt capabile să lupte mai rapid cu infecțiile și agenții patogeni. Această detectare precoce poate reduce riscul de îmbolnăvire. O sesiune de antrenament cu intensitate moderată reduce hormonii de stres. Cortizolul atacă funcția imună în organism, lăsând organismul vulnerabil la infecție. Prin reducerea cortizolului, exercițiile fizice protejează imunitatea organismului împotriva bolilor.

 1. Acordă atenție odihnei și somnului

Lipsa somnului afectează funcționarea optimă a creierului, procesul de luare a deciziilor și funcționarea centrului de recompense din creier. Dacă ești obosit, vei caută o recompensă rapidă pentru a te simți mai bine, de cele mai multe ori sub forma dulciurilor sau a alimentelor nesănătoase. Lipsa somnului afectează funcționarea metabolismului: capacitatea de reglare a zahărului din sânge scade, iar grăsimea se depozitează mai ușor în corp.

 1. Hidratează-te corespunzător

Apa este esențială pentru sănătate. Această substanță reprezintă majoritatea greutății corporale și este implicată în multe funcții importante, printre care:

– elimină deșeurile din corp

– reglează temperatura corpului

– ajută creierul să funcționeze la nivel optim.

Consumul optim de apă, alături de o alimentație controlată și antrenament ajută procesul de slăbire.

Însă toate sfaturile de mai sus sunt mult mai ușor de aplicat atunci când ai alături de tine o echipă de specialiști care să îți fie alături.

În cadrul programului Revvolution, componentele de nutriție, antrenament și motivație se îmbină în cadrul unui singur abonament, astfel încât tu să îți atingi rapid și sigur obiectivele.

 Ce vei obține dacă urmezi programul Revvolution? 

 • Un corp tonifiat și atletic
 • Condiție fizică mai bună
 • Un stil de viață echilibrat
 • Imunitate de fier
 • Mai multă energie
 • Mai multă încredere în tine
 • Disciplină alimentară
 • Siguranța că lucrezi cu o echipă profesionistă
 • Rezultate dovedite în peste 8 ani de experiență, care se mențin pe termen lung

 De ce să alegi Revvolution? 

Abordare holistică – rezultate mai rapide! Nutriție, antrenamente, coaching motivațional și seminarii educative – toate sunt integrate în același abonament – pentru a-ți atinge obiectivul cât mai ușor.

Abordare științifică – Îți vei atinge obiectivul într-un mod sigur și sănătos, fără înfometare, fără antrenamente epuizante și fără frustrări. Scopul este să îți transformi stilul de viață, astfel încât rezultatele să se mențină pe termen lung.

Rezultate dovedite – Mii de clienți au participat în program și și-au atins obiectivele în cei peste 5 ani de activitate. Află poveștile lor de succes!

Echipă de specialiști – Cei peste 20 specialiști din echipă sunt alături de tine, pentru o abordare la 360 grade a procesului de slăbire și remodelare corporală.

Simplu și eficient: Nu te vei înfometa, nu vei număra calorii, nu vei face antrenament până la epuizare. Vei mânca sănătos și te vei antrena doar de 2 sau 3 ori pe săptămană, iar rezultatele vor fi mai spectaculoase decât ți-ai fi imaginat!

Spațiu central – Studio-urile Revvolution se află în centrul Bucureștiului, pe strada Matei Millo, în zona Universitate: vei avea la dispoziție un spațiu de peste 800 mp, vestiare cu saună, parcare proprie, 3 studio-uri de antrenament.

Abordare personalizată – Vei lucra în regim de Group Personal Training (clase de antrenament cu maxim 16 participanți, îndrumate de 2 antrenori), vei primi un plan alimentar personalizat în funcție de obiectivele și preferințele tale alimentare, vei avea întâlniri 1 la 1 cu Valentin Vasile și specialiștii din echipă.

Potrivit indiferent de obiectiv – Grupele de antrenament sunt structurate pe trei niveluri de intensitate (începători, mediu, avansați), astfel încât mișcarea să se desfășoare în deplină siguranță, indiferent de istoricul tău sportiv. Avem antrenamentele perfecte pentru tine, fie că nu ai mai făcut sport niciodată, fie că ai deja o condiție fizică de invidiat.

Fie că ești o persoană matinală și preferi să te antrenezi dimineața sau ora potrivită pentru tine este seara, clasele de antrenament se desfășoară începând cu ora 7:00 până la ora 11:00 sau în intervalul 17:00-22:00, astfel încât poți alege varianta cea mai potrivită pentru programul tău.

La Revvolution nu vei regăsi două antrenamente identice. Planul de antrenament se schimbă de la o sesiune la alta, astfel încât este imposibil să te plictisești. Combinațiile de exerciții sunt mereu diferite, astfel încât nici nu vei realiza când vor trece cele 60 minute.

Programul începe din 4 în 4 săptămâni, iar înscrierile sunt în plină desfășurare. Fă o schimbare sănătoasă și alege un program complet și complex, bazat pe o abordare științifică, unde vei spune adio! pentru totdeauna kilogramelor în plus!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial