(P) Plaje fermecătoare şi oraşe cu iz medieval, în Costa Brava

Pe coasta de nord-est a Cataloniei, în provincia Girona, te aşteaptă una dintre cele mai apreciate destinaţii spaniole de vacanţă, Costa Brava. Este faimoasă pentru peisajele uluitoare şi pentru plajele excelente, care variază de la frumoase întinderi cu nisip auriu, la golfuri mici, susţinute de dealurile luxuriante „îmbrăcate' cu păduri de pini.

CostaBrava

Staţiuni fermecătoare din Costa Brava

Tossa de Mar, una dintre cele mai apreciate staţiuni din regiune, este un oraş surprinzător cu străzi pietruite, construite în jurul unui vechi castel magnific. Peisajul muntos este dominat de văi de un verde luxuriant, chei şi izvoare naturale ce creează un fundal uimitor. Cu zile şi nopţi pline de viaţă şi de activităţi interesante, această staţiune este perfectă pentru cupluri şi familii deopotrivă.

Pe coasta de sud a regiunii Costa Brava, la 70 km de Barcelona, Lloret de Mar este una dintre cele mai populare staţiuni mediteraneene, un loc fermecător, plin de viaţă, care îţi va oferi momente plăcute şi experienţe unice, într-un cadru natural desăvârşit. Vechiul sat pescăresc care acoperă o suprafaţă de 48 kmp se mândreşte cu cinci plaje principale de-a lungul a 7 km de coastă.

Frumuseţile medievale ale regiunii Costa Brava

La est de oraşul Girona, situat pe vârful unui deal cu vedere la Platja de Pals, te aşteaptă oraşul medieval Pals, un loc fermecător cu străzi pietruite, magazine de artizanat, restaurante şi baruri tradiţionale.

Nu departe de aici, la sud-est de Girona, aproximativ la jumătatea distanţei din Lloret de Mar şi Begur, se găseşte fabuloasa staţiune de plajă Sagaro, un loc foarte elegant care stă alături de cosmopolita staţiune Platja dAro, ideală pentru un traseu pe străzile liniştite ale oraşului vechi, care îţi va descoperi în centrul istoric şi Castrell dAro, o atracţie minunată ce şi-a păstrat încă din farmecul său medieval.

de Geanina Ichim

Sejur Costa Brava

Hotel Guitart Rosa 3*- de la 592 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber