(P) Părul frumos și sănătos este accesoriul perfect iarna aceasta

Părul frumos și sănătos nu se va demoda niciodată și va vorbi despre tine mai mult decât o va face o ținută, oricât de spectaculoasă ar fi. 

Pentru că mai este foarte puțin până la sărbătorile de iarnă, ne-am gândit să-ți luăm de pe cap grija cadourilor. Iată câteva sugestii de cadouri utile și de bun gust, la prețuri accesibile, pe care să le dăruiești persoanelor dragi. Și, desigur, și ție.

  1. Un cadou creat special de Pantene este setul de 3 produse – șampon, ulei și tratamentul “3 Minutes Miracle”, care oferă îngrijire completă părului și un răsfăț binemeritat.

Uscarea artificială, pieptănarea incorectă, folosirea produselor de styling, a vopselei de păr sunt principalii vinovați pentru degradarea părului. Și, să recunoaștem, noi, femeile, nu suntem deloc străine de cele enumerate mai sus. Așa că părul nostru ajunge să fie uscat, lipsit de strălucire, complet deteriorat.

Aici intervin cele 3 produse Pantene, care, prin îngrijirea intensivă pe care o asigură, vin în ajutorul podoabei capilare.

PANTENE Repair and Protect

2. Turbanul este un accesoriu șic, care, cu puțină imaginație, poate fi adus în ținuta de fiecare zi. Dacă ești înconjurată de femei cărora le place să se evidențieze prin eleganță și bun-gust, atunci turbanele de la www.sassa.ro sunt cadoul ideal. Poți alege dintr-o varietate de culori și de țesături – de la lână până la bumbac sau mătase.

În plus, acest accesoriu pune în valoare un păr frumos și sănătos.

 

 

3. Orice femeie și-ar dori să aibă o trusă de coafat Multistyler ROWENTA Elite Style 14 in 1. Da, ai văzut bine… 14 accesorii pentru coafat cu ajutorul cărora poți obține un look nou în fiecare zi. Două ondulatoare, perie circulară, placă de îndreptat părul, agrafe și ace de păr – toate acestea pentru a arăta excepțional în fiecare zi.

Iarna aceasta, ai grijă de părul tău și de imaginea ta! E simplu. Fă-ți ție sau celor dragi un cadou drăguț și, mai ales, util și lasă-te învăluită de privirile admirative ale celor din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete