(P) Paralia, stațiunea românilor!

Paralia este una dintre cele mai accesibile şi mai frumoase destinaţii din Prefectura Pieria, foarte apreciată de români care vin aici să se relaxeze împreună cu prietenii sau cu familia, într-un cadru natural splendid. Atmosfera mediteraneeană, clima excepţională şi plajele întinse cu nisip fin vin în completarea peisajului montan ce îţi va oferi o vacanţă unică.

Paralia Katerini

Un loc pentru toate gusturile

Paralia Katerini găzduieşte în principal vizitatori din Balcani, atraşi de ofertele foarte bune la cazare. De asemenea, restaurantele au în meniu preparate tradiţionale din peşte proaspăt, fructe de mare, brânză feta şi deserturi delicioase, la preţuri foarte mici, comparativ cu cele mai populare insule greceşti, plus gama largă de activităţi şi excursii la atracţiile din apropiere.

Cele mai interesante atracţii din Paralia

Staţiunea grecească te întâmpină cu zece kilometri de plajă cu nisip de un auriu strălucitor, scăldat de marea albastră cristalină, unde vei uita de orice griji, sub soarele strălucitor. Te poţi bucura de frumoasele peisaje ce au pe fundal Muntele Olimp, iar la apusul soarelui vei surprinde imagini de poveste. De aici poate începe distracţia nocturnă, deoarece Paralia te invită să petreci pe ritmuri greceşti sau internaţionale în cluburile şi barurile de pe plajă, care susţin nopţile vibrante ce te întreţin până la ziuă.

Paralia este o zonă excelentă din care poţi porni în explorarea împrejurimilor din Prefectura Pieria, care aduce numeroase locuri interesante gata să fie descoperite, îndeosebi unele cu mare interes istoric şi arheologic. La poalele Muntelui Olimp te aşteaptă situl antic Dion, oraşul sacru al macedonenilor, iar în apropiere se găsesc alte localităţi antice, cum este Pydna, precum şi aşezarea neolitică Makriagialos sau Castelul Platamonas.

De Geanina Ichim

Sejur Paralia

Aparthotel Lemonia 2*- de la 199 lei/persoane, 6 nopți de cazare fără masă, transport cu autocarul, asistență turistică. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber