(P) Pantofi de mireasă albi sau colorați?

(P) Pantofi de mireasă albi sau colorați?

Pantofii sunt un accesoriu care completează ținuta miresei și care trebuie aleși cu grijă. Confortul oferit, prețul sau modelul dorit sunt câteva dintre criteriile de selecție de care ținem cont atunci când alegem încălțămintea pentru ziua cea mare. Și, cu toate că majoritatea mireselor optează pentru clasicii pantofi albi, trebuie să știi că ai multe alte opțiuni cromatice de care nu trebuie să te ferești când alegi acest accesoriu. Așadar, pantofi de mireasă albi sau colorați? Care este cea mai bună variantă? 

Pantofi în ton cu detaliile de pe rochia de mireasă 

Dacă îți dorești să fii creativă și dacă nu vrei să mergi pe variantă clasică, asortează încălțămintea din ziua nunții cu un alt detaliu de pe rochia ta. De exemplu, poți opta pentru o pereche de pantofi eleganți sau sandale argintii, sau accesorizați cu cristale dacă și rochia de mireasă are astfel de elemente. 

De asemenea, în cazul în care ai optat pentru o rochie ivoire, poți alege cu încredere pantofi roz pudră sau nude. Vei obține un look foarte sofisticat și, în același timp, mult mai modern decât dacă ai fi ales pantofi albi!

Pantofii de mireasă vopsiți 

Ți-ai cumpărat deja pantofi albi de mireasă, însă acum nu ți se mai par o alegere foarte inspirată? Nu este nevoie să îți cumperi alte încălțări pentru ziua cea mare, căci ai o opțiune la îndemâna oricui. Concret, îți poți personaliza pantofii folosind vopsea din fibre naturale. Dacă încălțămintea ta este din satin, îți va fi foarte ușor să faci acest lucru, având în vedere că vopseaua aderă mult mai bine pe acest material. 

Pantofi de mireasă colorați și cu modele atipice 

O alegere extravagantă și foarte deosebită este reprezentată de pantofii de mireasă colorați și de cei care au modele atipice. De exemplu, dacă ești suficient de îndrăzneață poți alege o pereche de pantofi roșii. Albastrul regal este o opțiune la fel de bună, în special dacă rochia ta este mai scurtă în față și dacă lasă, deci, la vedere, încălțămintea. Poți asorta încălțămintea cu un accesoriu floral pe care să îl porți în păr sau, de ce nu, cu un set de bijuterii de mireasă cu pietre colorate. 

Modelele cu aplicații florale sau, în general, cele cu imprimeuri în relief sunt și ele o opțiune demnă de luat în calcul dacă nu vrei să urmezi tiparele, în ceea ce privește alegerea pantofilor de mireasă. 

Alegerea condurilor de mireasă este o misiune dificilă pentru majoritatea femeilor. Stilul, înălțimea tocului, dar mai ales culoarea sunt criterii de care să ții cont atunci când îți alegi pantofii de mireasă. Totuși, nu compromite confortul în favoarea designului; vei petrece ore în șir purtând pantofii de mireasă, motiv pentru care trebuie să te asiguri că vei preveni bătăturile, picioarele umflate sau chiar accidentările care pot să apară ca o consecință a purtării pantofilor nepotriviți. 

Sursă foto: lisitsa.pl

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Advertorial