(P) La pachetul ”Delta pentru toți românii” cu pensiune completă, turiștii primesc bonus all inclusive!

Delta Dunării este un ţinut unic care impresionează printr-o seamă de elemente naturale ale peisajului, de la relief până la faună şi floră, vegetaţia luxuriantă specifică mlaştinilor, milioanele de păsări multicolore, aşezările pitorești şi tradiţiile lipoveneşti… Cu siguranță, aceste meleaguri îţi vor cuceri inima pe viață.

Delta Dunarii

Ofertă specială!

Poți descoperi acest paradis sălbatic profitând de ultimele zile de oferte speciale de la Gulliver Delta Resort 3*, la pachetul cu pensiune completă 'Delta pentru toți românii', în care sunt incluse 5 zile de cazare cu masă, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, accesul gratuit la piscină și la locul de joacă pentru copii, la numai 539 de lei/persoană, BONUS primești all inclusive!

Una dintre cele mai frumoase delte din lume este un paradis pentru orice iubitor de natură, care va găsi aici peisaje desprinse din basme, lacuri garnisite cu stuf, rogoz, papură, ori nuferi în nuanțe de galben, roz sau alb, potecuțe umbrite de salcii plângătoare, sute de specii de păsări rare cu penaj multicolor și o liniște care te invită la visare…

Cazare la Hotelul Gulliver Delta Resort 

Amplasată pe malul celui mai vechi braţ al Dunării, Sf. Gheorghe pe de o parte, şi canalul Uzlina, pe cealaltă parte, în mijlocul unei păduri splendide de salcii, Gulliver Delta Resort 3* îți va oferi momente de vacanță de neuitat, indiferent ce vei alege să faci aici. Fie că te vei relaxare în balansoare, hamace sau leagăne, că vei înota în piscină, sau te vei delecta cu un desert tradițional pe terasă…

Last Minute Delta Pentru Toti Romanii 

Gulliver Delta Resort 3*- de la 539 lei/persoana, 5 zile de cazare- BONUS all inclusive, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 31 mai 2016! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber