(P) Inovație în protecția solară – Protecția cu spectru larg de la Gerovital H3 Derma + Sun

Gerovital H3 Derma + SunSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Ultimele studii în domeniul dermatologiei prezintă inovații pentru produsele cu SPF, care protejează nu doar împotriva razelor UV, ci ajută pielea prin multiple alte beneficii: deopotrivă pentru sănătatea și frumusețea noastră.

Dacă până acum aveam în vedere doar radiațiile ultraviolete atunci când alegeam cosmetice pentru protecție solară, specialiștii din industrie ne atrag atenția acum asupra efectelor nocive a celorlaltor tipuri de raze din spectrul electromagnetic: lumina vizibilă și infraroșie.

Inovație în protecția solară – Protecția cu spectru larg de la Gerovital H3 Derma + Sun

Radiațiile UVA determină arsuri ale pielii și modificări  de durată în structura ADN-ului celular. Cu toate că celulele au capacitatea de a-și regenera propriul ADN distrus, arderile repetate pot să afecteze această capacitate reparatoare, iar distrugerea cronică a celulelor va determina o piele îmbătrânită prematur și un risc crescut al apariției cancerului de piele.

Razele UVB posedă o cantitate mare de energie, determinând arsuri solare și fotoîmbătrânirea accelerată a pielii. Dacă până acum era cunoscut faptul că lumina albastră este dăunătoare pentru ochi, în ultimii ani, specialiștii vin cu o nouă avertizare: și pielea poate fi afectată de expunerea la lumina albastră.

Lumina albastră (VL) induce stresul oxidativ în piele. Acest lucru contribuie la îmbătrânirea pielii, prin reducerea nivelului de colagen și elastină, care cauzează apariția ridurilor și tulburări de pigmentare. Lumina infraroșie (IR) este și ea responsabilă de fotoîmbătrânirea pielii prin denaturarea structurilor proteice din piele.

Technologia Physablock pentru o protecție solară performantă

Având în vedere faptul că radiațiile solare sunt tot mai puternice iar tot mai multă lume prezintă alergii solare, dar și noile studii despre undele electromagnetice și inovațiile pentru formulări mai performante în cosmetice, cercetătorii companiei Farmec au modernizat în 2020 gama dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ Sun, integrând tehnologia PHYSABLOCK, pentru o protecție completă împotriva radiațiilor de tip UVA, UVB, VL și IR.

Ingredientul în jurul căruia s-a construit tehnologia este Physavie® – activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare, inclusiv împotriva radiațiilor infraroșii și a luminii vizibile – responsabile de creșterea temperaturii pielii, care determină fotoîmbătrânirea cutanată.

Tehnologia PHYSABLOCK  este o asociere inovatoare de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva unui spectru larg de radiații, astfel:

  • stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor dăunătoare declanșate de radiațiile solare;
  • reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajunge în piele și o protejează împotriva fotoîmbătrânirii și distrugerii fibrelor de colagen și elastină.

De asemenea, principiile active din componența tehnologiei PHYSABLOCK, precum Vitamina E – unul dintre cei mai eficienți antioxidanți naturali, care neutralizează radicalii liberi – și Bisabololul, un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale de reparare și calmarea pielii, au efecte emoliente și de îngrijire a pielii sensibile.

Expertă în soare cu noua gamă Gerovital Derma+ Sun

Gama Gerovital H3 Derma+ Sun conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de piele, fără ingrediente sensibilizante, formule testate sub control dermatologic pe persoane cu piele sensibilă.

Pentru o protecție ridicată, alege Laptele Protecție Solară SPF 30 sau Laptele Protecție Solară SPF 50. Părinții pot opta pentru Crema Protecție Solară Copii SPF 50, care are o formulare blândă, adaptată specificului pielii sensibile a copiilor.

Textura este emolientă, rezistentă la apă, fără parfum, fără alcool. Pentru ten, cele două produse din gamă îți oferă atât protecție împotriva fotoîmbătrânirii, cât și o acoperire discretă, pentru un machiaj de vară lejer și luminos:

Crema Față SPF 50 Tentă Naturală (pentru fototipuri deschide de piele) și Crema Față SPF 50 Tentă Aurie (pentru fototipuri închise sau piele bronzată). Pigmenții sunt de origine naturală.

În cazul expunerii îndelungate la soare, este recomandată Loțiunea Calmantă După Plajă, care are rolul de a calma și revigora pielea înroșită, oferind o senzație de răcorire. Textura este uşoară, se absoarbe cu ușurință și creează o plăcută senzație de răcorire.

De asemenea, Gelul Reparator După Plajă este special conceput pentru a accelera refacerea epidermei după băile de soare și este potrivit atât pentru față, cât și pentru corp.

Dezvoltate de cercetători cu o vastă experiență în sănătatea și frumusețea pielii, sub emblema calității brandului Gerovital, produsele dermatocosmetice solare Gerovital H3 Derma+ SUN sunt partenerii tăi de încredere pentru toate evenimentele și experiențele outdoor de pe tot parcursul anului, fie că vorbim de ieșirile la piscină, la mare sau în natură, de vacanțe sau alte activități ale întregii familii.

Cu Gerovital H3 Derma+ SUN ești expertă în soare. Și în tot ce e nou sub el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete