(P) Fertilovit – pentru o viata noua!

(P) Fertilovit – pentru o viata noua!

Care sunt cele trei lucruri principale in viata unui om, in afara de intelepciune? Desigur, plantarea unui copac, construirea unei case si nasterea unui copil. Nu mai putin importanta de-a lungul istoriei, a fost problema femeilor care nu pot avea copii. Nasterea unui copil este cea mai mare fericire, pentru care un cuplu se pregateste, isi face planuri si asteapta. Pentru a naste un copil sanatos, principalul lucru este sa alegi combinatia potrivita a acelor substante care vor ajuta la restabilirea sistemului de reproducere si la sustinerea acestuia in perioada de reproducere.

De ce Fertilovit?

Fertilovit este un supliment alimentar biologic activ dezvoltat de expertii europeni si realizat in Germania, in special pentru cuplurile care intentioneaza sa conceapa un copil si sa mentina o sarcina. Preparatul are o combinatie eficienta de vitamine, microelemente si alte substante esentiale pentru organism care ajuta la protejarea spermei si ovocitelor de oxidare si de alti factori nocivi. Componentele produsului Fertilovit au un efect pe termen lung si contribuie la mentinerea sanatatii reproductive a cuplului, precum si la dezvoltarea sanatoasa a spermei si ovocitelor. Fertilovit este utilizat cu succes in Europa si este disponibil in magazinul online Bioo.ro

Fertilovit F PCOS pentru infertilitate la femei

Sindromul ovarului polichistic (PCOS) este cea mai frecventa cauza a infertilitatii feminine. Aceasta boala afecteaza fiecare a cincea femeie. PCOS este bine studiat. Se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de testosteron (hormon masculin), una sau mai multe formatiuni chistice in ovare, salturi in ciclurile menstruale. Un timp destul de indelungat, nici macar expertii nu intelegeau cauzele unei astfel de boli. „Desigur, PCOS este cea mai frecventa tulburare hormonala care afecteaza femeile de varsta reproductiva, dar nu a fost acordata suficienta atentie “, spune specialistul Robert Norman de la Universitatea din Adelaide (Australia). Fertilovit F PCOS este o modalitate excelenta de a restabili ovulatia si, in cele din urma, de a mari rata sarcinii la femeile care isi doresc copii.

Poti ramane usor insarcinata

Femeile cu PCOS pot ramane mult mai usor insarcinate, chiar si  aproape la 40 de ani. Se stie ca nivelurile hormonului AMH scad odata cu varsta, ceea ce indica de obicei o scadere a fertilitatii, adica incapacitatea organismului de a produce descendenti viabili. Acum, cu Fertilovit F PCOS, pe care il gasesti in magazinul online Bioo.ro, aceasta problema poate fi rezolvata.

De ce sa alegi Fertilovit M Plus

Fertilovit M Plus, pe care il poti gasi in magazinul online Bioo.ro, contine vitamine si alte microelemente importante, selectate intr-un raport special, tinand cont de nevoile corpului masculin in perioada de planificare a conceperii unui copil. Complexul multivitaminic original contribuie la eliminarea deficientei de vitamine si microelemente, imbunatatind calitatii spermei, rezolvarea problemelor de fertilitate masculina legate de calitatea spermei si mentinerea functiei de reproducere la barbati. Acesta poate fi utilizat in pregatirea planificata a cuplurilor pentru sarcina, precum si in timpul utilizarii metodelor auxiliare de combatere a infertilitatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial