(P) Experții LONCOLOR îți prezintă inovația LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier – noul spray colorant cu aplicator

Primele fire albe sunt motiv de panică pentru majoritatea dintre noi. Este momentul în care începem să căutăm soluții pentru acoperirea acestora.

Cea mai sigură soluție este, evident, vopsirea părului. Apare, însă, o altă problemă: rădăcinile care cresc între două vopsiri.

Pentru că nu e nici sănătos și nici nu avem timp să ne vopsim atât de des pe cât de repede crește firul de păr, experții LONCOLOR ne propun o variantă practică și rapidă: un spray colorant eficient și foarte ușor de aplicat.

Cum acționează gama de produse LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier

Dedicată acoperirii rădăcinilor crescute ale părului și a firelor albe, noua gamă de produse LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier constituie o soluție de moment, curată și rapidă, pentru un aspect îngrijit al coafurii, între două colorări.

Datorită aplicatorului special – patent internațional, marca Michel Mercier – folosirea acestui produs inovator este simplă și lipsită de stresul petelor nedorite pe piele sau haine.

Michel Mercier – hairstylist de talie internațională, instruit sub îndrumarea maestrului Jean Louis David și a lui Claude Maxim – a dezvoltat de-a lungul anilor o întreagă gamă de produse pentru îngrijirea părului, numele lui devenind o marcă binecunoscută în întreaga lume.

În cinci nuanțe, pentru tot atâtea familii de culoare, produsele gamei LONCOLOR Expert Quick Color Touch by Michel Mercier sunt aplicabile pe orice tip de păr și compatibile cu orice produs de colorare permanentă folosești.

Cum trebuie folosit spray-ul colorant de la LONCOLOR pentru rezultate optime

Experții LONCOLOR recomandă utilizarea produsului după spălarea şi uscarea părului. Alege tonul care se potriveşte cel mai bine cu nuanţa actuală a părului tău și atașează aplicatorul, punând o uşoară presiune la capătul superior al recipientului, până se va auzi un click. Agită foarte bine recipientul înainte de utilizare; detaliu foarte important, pentru un rezultat uniform.

Este indicat să începi cu zona din jurul frunţii, a tâmplelor şi să continui cu restul părților, adică peste tot unde vezi rădăcini crescute. Apropie aplicatorul de scalp, la baza rădăcinilor, apasă uşor, pulverizează lejer și eliberează imediat. Repetă acțiunea până se colorează toate zonele necesare. Nu pătează și nu curge!

Simplu, curat, ușor de aplicat si de purtat, oriunde te-ai afla!

Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete