(P) Dietă cu Alimente BIO si Complex Terrazyme

(P) Dietă cu Alimente BIO si Complex Terrazyme

În ultima perioadă, tot mai mulți români au introdus în consumul zilnic alimente bio, produse organice, cultivate și procesate într-un mod natural. Aceste produse care au etichetă de „produs bio' la raft sunt cultivate fără a utiliza îngrășăminte, pesticide sau insecticide, iar în momentul procesării nu sunt folosite ingrediente artificiale sau conservanți. Sunt produse care nu afectează deloc organismul și care pot fi consumate de toata lumea deoarece asigură un mod de viață sănătos.

Chiar mai mult, produsele bio sunt indicate persoanelor care se confruntă cu kilogramele în plus. O dietă bine echilibrată îmbunătățește sănătatea organismului din toate punctele de vedere. Terrazyme Digestzen este un complex digestiv natural care completează deficitul alimentar. Enzimele active integrale care stau la baza acestui supliment natural au rolul de a susține funcțiile biochimice sănătoase, de a stimula digestia proteinelor, a carbohidraților, a grăsimilor, zaharurilor și fibrelor. 

Enzimele sunt proteine specializate care catalizează mai toate funcțiile celulare și reacțiile chimice din organism. Joacă un rol important în creștere și reproducere, dar și în digerarea nutrienților alimentari. Beneficiile capsulelor vegetale Terrazyme Digestzen au efecte uimitoare asupra digestiei și sănătății, și sunt potrivite pentru o dietă deloc dăunătoare și eficientă. 

Alimente bio –  Șansa la o viață mai sănătoasă

Alimentele bio au o valoare nutrițională mai mare, iar prin consumarea lor organismul primește vitaminele de care are nevoie pentru un sistem imunitar mai puternic. O dietă bazată pe produsele bio de la Planteco pregăteste sistemul imunitar în lupta cu orice problemă de sănătate. 

Alimentația joacă un rol extrem de important pentru sănătatea generală a organismului, de aceea este important consumul de produse lipsite de substanțe toxice și îngrăsăminte. Alimentele bio de la Planteco sunt obținute din culturi ecologice și din ingrediente atent alese. Nu doar că sunt o șansă la o viață mai sănătoasă, ci și un aliat puternic în lupta cu mediul exterior și cu problemele de sănătate care pot apărea de la o anumită vârstă.

Cu toate că a crescut consumul alimentelor bio în ultimii ani, mare parte din populație este adeptă a unui stil de viață haotic, deloc echilibrat și compromițător. Iar acest lucru este valabil mai ales în cazul femeilor, care preferă să apeleze la dietele populare de slăbire atunci când nu se simt bine în corpul lor, în loc să adopte un stil de viață mai sănătos. Pe termen lung, dietele populare au rezultate negative, dăunătoare sănătății, căci presupun fie înfometare, fie consum excesiv de origine animală. 

Dacă dorești să ai un stil de viață echilibrat ar trebui să îți concentrezi atenția asupra regimului alimentar, să optezi pentru alimente bio, preparate termic la cuptor, pe abur, sub presiune sau la grătar și să eviți preparatele prăjite în uleiuri sau în alte grăsimi nesănătoase. Chiar și preparatele fierte ar trebui să le eviți, deoarece până la 70% din vitamine și minerale se distrug în timpul preparării datorită volumului mare de apă necesar pentru fierbere și a temperaturii ridicate. Iar dacă ai nevoie de suplimente sau stimulente poți opta pentru produsele bio de la Planteco, care sunt eficiente pentru organism și prezintă numeroase beneficii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial