(P) De ce să alegi un implant dentar MIS C1

(P) De ce să alegi un implant dentar MIS C1

Alinierea stomatologiei la cele mai noi tehnologii a însemnat enorm pentru domeniul implantologiei, specialiști din întreaga lume reușind astăzi să adopte tehnici și proceduri care să le faciliteze intervențiile.

Dacă în trecut, edentația era o problemă dificil de rezolvat, în zilele noastre grație evoluției pe care a cunoscut-o acest domeniu, restaurările dentare oferă pacienților rezultate excelente.

MIS C1 aduce implantologia la un alt nivel

Printre cele mai populare implanturi din lume, apreciate pentru calitatea și caracteristicile funcționale și de design se numără MIS C1, un implant ce întrunește cele mai înalte standarde calitative.

Dacă te întrebi care sunt principalele motive pentru care implantul MIS C1 este extrem de apreciat în rândul stomatologilor, poți consulta lista de mai jos:

  • Asigură o conexiune conică de 6°

Datorită conexiunii conice de 6°, MIS C1 implant  minimizează micro-mișcările, garantând reducerea semnificativă a pierderilor osoase prezente la nivelul osului crestal.

Legătura strânsă dintre bontul protetic și implant precum și cele 6 poziții din cadrul conexiunii conice contribuie la orientarea implantului în timpul procedurii de inserție precum și a plasării bontului protetic într-o poziție corectă.

  • Prezintă micro-inele

Grație designului său cu micro-inele, se mărește substanțial BIC (Bone for implant contact), adică acel procentaj al suprafeței implantului dentar care vine în contact cu osul la un nivel microscopic. În felul acesta, este evitată resorbția osoasă la nivelul crestei.

  • Are un filet dublu

O altă particularitate specială a acestui tip de implant MIS constă în prezența unui filet dublu care mărește contactul dintre os și implant pe întreaga suprafață a implantului. Procedura devine astfel mai simplă și mai rapidă datorită ratei de inserție a implantului care este 1.5 mm.

  • Prezintă o geometrie conică

Datorită formei sale conice – în formă de rădăcină dentară, precum și a designului unic al filetului, se obține o stabilitate primară superioară. Acest lucru face ca implantul MIS C1 să devină o alegere perfectă în multe situații clinice și protocoale de încărcare protetică.

  • Prezintă două canale spiralate și un apex rotunjit

Implantul MIS C1 este autofiletant, prezintă două canale spiralate și apexului rotunjit. Astfel, procedurile implantologice devin mai rapide, mai facile și mai sigure.

  • Implantul C1 este sablat și gravat acid

Datorită tratamentului de suprafață prin sablare și grava acid, sunt eliminați diverși contaminanți de suprafață – micro și nano-structuri.

  • C1 este livrat însoțit de o freză finală

Fiecare implant MIS C1 este livrat alături de o freză finală de unică folosință.

Toate acestea – la care se adaugă și încorporarea conceptului de platform switching asigură conformitate la cele mai înalte standarde, la nivelul fiecărui implant dentar MIS C1.

Acest concept păstrează conexiunea dintre implant și bont protetic la distanță de os, permițând mai mult volum de țesut moale sănătos.

Calitate fără compromisuri de la MIS Implants Technologies

Mizând pe calitate și pe inovație, produsele de la MIS Implants Technologies asigură rezultate excelente în ceea ce privește procedurile implantologice. Disponibile într-o rețea globală de 65 de țări, implanturile MIS prezintă o serie de caracteristici îmbunătățite în mod constant datorită echipei de specialiști de top de la MIS Implants Technologies care se dedică cercetării și dezvoltării produselor.

În portofoliul MIS există o mare varietate de componente protetice, cu o mare precizie, bazate pe conexiune conică MIS. Implanturile MIS sunt special concepute astfel încât să ofere rezultate excelente în ceea ce privește obținerea de țesut moale sănătos. De asemenea, alte caracteristici importante constau în codificarea coloristică pentru a identifica rapid platforma și în șanțul de poziționare ce asigură o așezare corectă pe implant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial