(P) Cum realizezi un machiaj rapid și rezistent în 6 pași

Un machiaj rapid și rezistent este, pentru multe femei, o utopie. Să recunoaștem, oricât de minimală ar fi pregătirea din fața oglinzii, tot necesită minute bune. Iar când ești presată de timp, cum sunt cele mai multe dintre noi, 10 minute pot trece cel puțin la fel de repede ca 10 fracțiuni de secundă.

Sigur, unele doamne apelează frecvent și la soluția de compromis: machiajul în mers. Cu siguranță, cel puțin ați auzit, dacă nu chiar ați văzut, doamne care se machiază la volan sau în mijloacele de transport în comun.

produse cosmetice

Din fericire, gama de machiaj Cupio Make-up Pro ne vine în ajutor cu o linie de produse profesionale pentru machiaj, unele dintre ele multifuncționale. Produsele Cupio Make-up Pro se adresează atât doamnelor preocupate de imaginea lor și pasionate de make-up, cât și make-up artiștilor care își pun clientul mai presus de toate și îi oferă servicii profesioniste.

Iată, așadar, cei 6 pași pentru a obține un machiaj rapid și rezistent:

1. Fondul de ten

Fondurile de ten High Definition și Matte Finish se întind foarte ușor și uniform, au rezistență îndelungată și acoperire perfectă. Obții un aspect impecabil al tenului în doar câteva secunde.

2. Tușul de ochi

Îndreaptă-te acum repejor către zona ochilor și evidențiază-ți privirea cu tușurile din gama Cupio Make-up Pro. Acestea au un pigment puternic și sunt ușor de aplicat de orice femeie, oricât de neîndemânatică ar fi. Rezultatul obținut este perfect și rezistă de-a lungul întregii zile fără să se întindă.

Îți sunt mai la îndemână creioanele pentru ochi? Nicio problemă. Culorile sunt variate, pigmentul puternic, iar rezultatul? Un contur precis și rezistent al ochiului. Dacă ai ochii mici și vrei să-i pui în valoare, conturează-ți ochiul și de-a lungul liniei lacrimale.

3. Fardul de pleoape

Este rândul fardului de pleoape. Aici ai de ales între fardurile mate și cele satinate. Singura problema care poate apărea în acest caz este alegerea culorii. Fardurile de pleoape Cupio Make-up Pro sunt disponibile într-o sumedenie de nuanțe vibrante.

makeup pro moni

4. Mascara

Evidențiază-ți privirea pătrunzătoare cu o mascara din gama Cupio Make-up Pro. În funcție de necesitate, poți opta pentru mascara normală sau pentru cea rezistentă la apă. Aplică produsul cu generozitate pe pleoapele superioare și ceva mai discret pe pleoapele inferioare.

5. Rujul

Este rândul buzelor. Rujurile sunt hidratante și sunt disponibile într-o paletă de culori de-a dreptul senzaționale. Poți opta pentru rujurile clasice, pentru cele mate sau pentru cele cremoase.

De asemenea, glossurile sunt o variantă minunată atunci când ești pe fugă. Acestea hidratează intens buzele și le oferă volum, fără a le compromite aspectul natural. Ai de ales între glossurile cu particule strălucitoare, vâscoase și rezistente și cele pigmentate, cu finish lucios. Atât cele din prima categorie, cât și cele din cea de-a doua categorie pot fi folosite atât individual, cât și peste ruj.

6. Pudra

În fine, urmează finisarea machiajului. Aceasta se realizează cu ajutorul pudrei. Pudrele Cupio Make-up Pro sunt disponibile în mai multe variante: cu pulbere liberă, pudre ușoare, pudre libere cu efect matifiant, pudre compacte cu aspect mătăsos sau pudre bronzante.

Încearcă și tu gama de produse Cupio Make-up Pro, garantul unui machiaj rapid și rezistent, și convinge-te de rezultate.

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete