(P) Cum poți slăbi 12 kg în 21 de zile?

Specialista in nutriție și alimentație, Cristina Onofrei (https://cristinaonofrei.com/ ), te sfătuiește cum să mănânci și ce să faci pas cu pas pentru a atinge obiectivul mult dorit: o stare de sănătate bună și un corp frumos sculptat.

Înainte de a descoperi asta, te invit să îi descoperi povestea, o poveste ce pare a fi mai degrabă sceneariul unui film motivațional, desi e propria ei experiență de viață, care a determinat-o să devină omul de azi. 

Ea, fata cu chip de păpușă, demonteză toate miturile, conform cărora dacă ai un job bine plătit la birou, e indicat să rămâi pe același scaun, pentru o viață fără adrenalină, chiar dacă, nu asta e menirea ta în această existență. 

Povestea ei, te va face să prinzi curaj, forță și combativitate, în cazul în care te regăsești printre cei care trăiesc după un model arhetipal, sau printre cei care luptă cu propria greutate corporală și se găsesc în aparenta imposibilitate de a slăbi și a ajunge să se simtă în acceptare cu corpul lor. 

Povestea ei, a fetei blonde de peste Prut, cu dorința nemărginită de a susține oamenii și de a-i lua de pe marginea prăpastiei, te va învăța că nu e nevoie să aștepți ani în șir pentru a reuși ceva. E nevoie doar de credință, deoarece credința deschide poarta către speranță. Așadar, cu speranța că nu o vede nimeni când pleacă de la biroul aerportului din Chicago cu 5 minute înainte de terminarea programului din dorința de a ajunge la sala de fitness pentru a se antrena, a început drumul ei către nutriție, frumusețe interioară și exterioară și grija pentru ce mâncăm. 

Se spune că suntem ceea ce mâncăm și după acest principiu s-a ghidat Cristina Onofrei atunci când, cu fiecare zi care trecea își dădea seama că munca la birou, chiar dacă era un post dorit de multa lume: să lucrezi la unul din cele mai de seamă aeroporturi din America, având și green cardul nu e chiar cel mai simplu lucru, nu era menirea ei. Cu fiecare zi în care se antrena la sală și cu fiecare zi în care se procupa de alimentația ei, dar și a celor din  jurul ei, își dădea seama că ceea ce o împlinește este să ajute și să suțină oamenii, în special pe cei care sufereau de obezitate, să ajungă să trăiască într-un corp armonios.

De aici, până la a studia la Academia NASM de nutriție și sport din America nu a mai fost decât un pas. După, a urmat aventura vieții ei, aventură care continuă și astăzi cu succes și bucurie că zeci de mii de oameni au o viață mai bună și mai fericită, după ce au ascultat îndrumările și schema ei unică de nutriție pentru a slăbi sănătos în mod miraculos de repede. După ce a făcut un test gratuit pe 20 de fete și a văzut că absolut toate au slăbit și și-au schimbat viața (o fetiță a slăbit într-o lună și jumătate 18 kg, având 100 de kg) și-a dat seama că nu trebuie să se oprească acolo, dimpotrivă.

De aici, până a face din asta un lait motiv al vieții sale nu a mai fost decât un pas.

Într-un timp scurt a reușit să schimbe viețile a zeci de mii de oameni, datorită implementării unei strategii unice în ceea ce privește nutriția. Și pentru că puterea exemplului e cea care diferențiază neverosimilul de autenticitate, iată câteva cazuri concrete: în urma unui maraton challenge din Chicago, s-au înscris 300 de fete, toate reușind prin persuasiunea și dedicarea Cristinei Onofrei să slăbească exact atât cât și-au propus. În pandemie a făcut 12 maratoane de slăbit, iar acum noutatea vine cu maratoane challenge pentru vegani dar și pt oameni ocupați.

Mindsetul: 12 kg date jos, în 21 de zile.

Există și recompense în urma acestor maratoane challenge. Cine este cel mai focusat și slăbește cel mai mult în cele 21 de zile, primește un premiu de 1.000 de dolari, locul 2 fiind urmat de înmânarea premiului de 700 de dolari, apoi locul 3 va primi 500 de dolari. 

Cum sună, să primești și bani și să și slăbești sănătos și frumos în doar 21 de zile?! 

Nu mai amâna pe mâine sau pe luni! Acum e momentul să faci schimbarea care poate să vină doar din interiorul tău!

Aici este pagina de înscriere pentru a participa la maratonul care îți va schimba total viața: https://cristinaonofrei.com/ro/ro-21-day-challenge/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial