(P) Cum ai grijă de pielea sensibilă. Produsele TOLERIANE ULTRA și TOLERIANE ULTRA 8 de la La Roche Posay îți oferă îngrijirea optimă

Toleriane Ultra, Toleriane Ultra 8

Cu siguranță, știi deja ce tip de piele ai: grasă, uscată sau mixtă. Însă indiferent de tipul pielii, aceasta poate avea o sensibilitate mai mult sau mai puțin accentuată la diverși factori. 

Care sunt principalii factori care sensibilizează pielea

Ai observat, fără îndoială, în jurul tău persoane afectate de dermatită, rozacee sau psoriazis. Vorbim, în acest caz, despre piele cu o sensibilitate naturală. Sau persoane a căror piele reacționează la diverse ingrediente din produsele dermato-cosmetice: se înroșește, se inflamează, devine fierbinte. Poate ești chiar tu în situația asta. De data asta, avem de-a face cu o piele reactivă.

Există o a treia situație, a pielii sensibile la factorii de mediu (soare, poluare, vânt, polen, părul animalelor, detergent). Nu în ultimul rând, o mulțime de oameni se confruntă cu o sensibilitate cauzată de faptul că pielea este subțire. Aceasta din urmă se înroșește extrem de ușor, din te miri ce, vasele și capilarele devenind vizibile aproape instantaneu.

Care sunt simptomele pielii sensibile

Primul indiciu că avem de-a face cu o piele sensibilă este aspectul acesteia. Într-o primă fază, apar roșeața, iritația, inflamația. Ulterior, pielea e afectată de mâncărimi și începe “să țină”.

Nu mai e nevoie să spunem că acest tip de piele are nevoie de o îngrijire specială. Asta presupune folosirea de produse dermato-cosmetice cu o toleranță ridicată, care să conțină un minimum de ingrediente pentru a limita riscul alergiilor. Acest tip de produse sunt menite să o calmeze, să-i ofere confort de lungă durată și, foarte important, să nu o usuce.

Cum acționează TOLERIANE ULTRA și TOLERIANE ULTRA 8 la La Roche Posay asupra pielii

toleriane

Gama de produse dermato-cosmetice TOLERIANE  de la La Roche Posay oferă toate condițiile unei îngrijiri optime a pielii sensibile și ultra-sensibile. Produsele nu conțin niciun ingredient cu potențial iritant sau alergic. Cele mai recente produse ale gamei sunt TOLERIANE ULTRA și TOLERIANE ULTRA 8.

Toleriane Ultra Cremă are un puternic efect calmant, fiind recomandată pentru pielea ultra-sensibilă și alergică. Neurosensina din compoziția produsului interacționează cu mecanismele care provoacă iritația cutanată. Formula concentrată în apa termală La Roche-Posay potențează efectul calmant pentru senzațiile de iritație și disconfort ale pielii intolerante.

Nu conține parfum, nici alcool. Are o textură bogată și ușoară. Se aplică pe față, conturul ochilor și pe gât dimineața și seara. Efectele sunt vizibile imediat, astfel, pielea și iritațiile sunt calmate în primul minut de la aplicare. Hidratarea durează până la 24 de ore.

Toleriane Ultra 8 are un puternic efect calmant, hrănitor și, în plus, repară bariera pielii. Mâncărimea, senzația de arsură, roșeața dispar imediat după aplicare. Produsul conține 8 ingrediente esențiale care favorizează hidratarea instantanee și de durată. Pe lângă acestea, Toleriane Ultra 8 conține apă termală La Roche-Posay, care amplifică efectul calmant.

Nu conține parfum, nici alcool. Produsul se pulverizează de la o distanță de aproximativ 15 cm de piele. Excesul de produs din zona ochilor și a gurii trebuie îndepărtat. Se aplică dimineața, seara și ori de câte ori piele este deshidratată. Hidratarea durează până la 24 de ore. Produsul are o textură ușoară, lichidă, similară apei, senzația de prospețime fiind resimțită instantaneu.

Toleriane Ultra și Toleriane Ultra 8 sunt două produse indispensabile ale gamei care n-ar trebui să lipsească din dulăpiorul cu dermato-cosmetice ale niciunei persoane care se confruntă cu neplăcuta problemă a pielii sensibile și ultra-sensibile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete