(P) Culoare și hidratare pentru părul tău

Fără niciun dubiu, schimbările de look ne ajută să creștem în propriii ochi, să ne consolidăm stima de sine, să avem mai multă încredere în noi. Iar cel mai la îndemână mod de a obține o schimbare de look îl reprezintă aranjarea părului. O tunsoare nouă sau o nouă culoare pot face adevărate minuni pentru imaginea noastră.

Care este soluția optimă pentru un păr vopsit, frumos și sănătos

La fel de important, însă, este să facem aceste lucruri pe cât se poate fără să punem în pericol sănătatea firelor de păr. LONCOLOR vine cu soluția perfectă pentru un păr vopsit și totodată hidratat. Vopseaua permanentă pentru păr – fără amoniac – LONCOLOR EXPERT Oil Fusion ne oferă o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui.

Setul de colorare conține masca pentru păr – cu ulei de argan – și în plus un mix de uleiuri naturale, a cărui folosire ne este la îndemână, după preferință și nevoi. Noua tehnică de preparare, prin adăugarea mixului de uleiuri naturale la prepararea amestecului colorant, asigură maxima eficiență a acestuia, pe toată durata colorării.

Mixul de uleiuri naturale LONCOLOR EXPERT Oil Fusion este o combinație de 4 uleiuri, care reuneşte proprietăţile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale şi sâmburi de struguri, ale căror principal efect este cel de emoliere.

Folosit cu regularitate în timpul vopsirii, mixul de uleiuri naturale va revitaliza părul de la rădăcină până la vârfuri, pentru a oferi suplețe firului, un aspect sănătos și o culoare plină de reflexii strălucitoare.

Mixul de uleiuri naturale poate fi folosit şi ca produs de îngrijire, după îndepărtarea amestecului de colorare şi spălarea părului.

LONCOLOR Expert Oil Fusion conferă părului o culoare de o strălucire radiantă, un aspect sănătos şi o ţinută impecabilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete