(P) Cremele Ceta SIBIU, cadoul perfect pentru pielea ta

Adevărate răsfățuri pentru îngrijirea tenului și corpului tău, cremele Ceta SIBIU sunt pregătite și preparate cu grijă, pentru ca tu să ai o piele hidratată, fină și frumoasă. Formula nouă pe bază de fosfolipide esențiale combină cele mai noi tendințe din industria cosmetică cu acțiunea calmantă, regenerantă și protectoare a florilor de gălbenele, musețel și arnică sau a fructelor de cătină.

Gama noua fosfolipide produse Ceta SIBIU

Ceta SIBIU a ales astfel cele mai bune ingrediente din natură și a creat pentru tine cele mai eficiente soluții de îngrijire pentru ca tu să te bucuri de tot confortul. Ușoare și plăcute, bogate în principii active și unt de shea, crèmele se absorb rapid și nu îngreunează epiderma. Dacă ai o piele uscată poți alege crema cu arnică, dacă tenul tău este palid și aton poți alege crema pe bază de cătină, iar mușețelul te va ajuta dacă pielea ta este iritată și sensibilă. Fosfolipidele vor veni să întărească acțiunea vindecătoare a plantelor, transportând substanțele active din componența cremelor spre straturile profunde ale tegumentului.

Cremele pentru îngrijire ten și corp de la Ceta SIBIU sunt potrivite pentru orice vârstă și pentru toate tipurile de ten.

Unguent de galbenele cu flori de galbenele

Componente ale membranei celulare, fosfolipidele previn îmbătrânirea pielii tinere și ajută la regenerarea celei mature. Ele ajută în procesul de hidratare, emoliere, restructurare celulară, penetrarea și asimilarea substanțelor active în profunzimea epidermei. Echilibrul pielii este restabilit prin crearea un strat protector care menține nivelul normal de sebum și reduce pierderea de apă. Fiind componente de origine naturală, nonalergice, fosfolipidele asigură o toleranță cutanată perfectă chiar și celui mai sensibil ten. Pielea se simte plăcut îmbogățită, devine luminoasă și fermă, netedă și fină fără a fi grasă, iar hidratarea instantă persistă chiar și după spălare.

Gama de creme cu fosfolipide continuă tradiția companiei în valorificarea propietăților curative ale plantelor medicinale românești.

Unguentele Ceta SIBIU sunt unele dintre cele mai cunoscute și concentrate de pe piața românească. Fie că vorbim de unguentul de gălbenele, gălbenele cu propolis, cătina sau tătăneasă, unguentul de rostopască, arnică, untul pământului, sunătoare sau mușetel, acestea au efect terapeutic aparte, probat și apreciat de-a lungul timpului. De peste 20 de ani sunt folosite ca remedii dar și în cosmetică.

Mai multe detalii despre produsele Ceta SIBIU găsiți pe www.ceta-sibiu.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete