(P) Cele mai tari petreceri se organizează în Ibiza

Dacă ești un turist în căutarea party-urilor nesfârșite, a evenimentelor glam și a plajelor albe, ar trebui să treci pe listă cu locuri de văzut într-o viață și insula Ibiza. Orice petrecăreț știe că insula se află în topul celor mai bune locuri în care te poți distra până în zorii zilei, 7 zile din 7.

group of happy young people dancing at the beach on beautiful summer sunset

Petreceri în spumă, pe vapor sau în disco-busuri

Orice amator de party-uri pe plajă știe că în Ibiza se incing cele mai grozave evenimente. Dacă ar fi să-i întrebi pe localnici unde a fost inventată distracția, ar spune cu siguranță că aici, și poate că așa este!

Ibiza freamătă pe ritmuri dance și trance pe toată perioada anului, mai ales atunci când se dă startul sezonului estival. Sute de artiști și DJ-ii internaționali ajung pe aceste meleaguri, pentru a întreține atmosfera libertină și fermecătoare a Ibizei, o insulă care a devenit cunoscută în lume pentru party-urile unice.

Plaje pe toate gusturile

Ibiza se mândrește cu mai bine de 50 de plaje pentru toate gusturile, cu nisip fin, alb ca neaua, cu pietricele mici precum boabele de orez… plaje cu un farmec sălbatic sau moderne ticsite de baruri și cluburi. Iar dacă ești în căutarea petrecerilor tematice, te invităm în Figueretes să dansezi în spumă pe ritmuri mixate de Armin Van Buuren.

Pe Playa den Bossa vii dacă iubești party-urile glam și evenimentele mondene. Este una dintre cele mai cool zone cu o viață de noapte fulminantă, hoteluri luxoase, cluburi extravagante și restaurante de fițe. Petreceri în pudră colorată sau cu tematică all white se organizează pe plaja San Antonio, una dintre cele mai populare zone de coastă din Ibiza care este plină de turiști pe tot timpul anului.

În schimb, dacă ești în căutare de exclusivităților, te invităm în portul orașului Ibiza, pentru a te îmbarca la distracție. Vară de vară, de aici se pornește în larg într-un vapor-club pentru a petrece în stilul tradițional al insulei.

de Mădălina Isar

Sejur Ibiza

Hotel Piscis Park 2*- de la 384 euro/persoană, 7 nopți de cazare fără masă, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber