(P) Ce nu știați despre BioBran

(P) Ce nu știați despre BioBran

 

Biobran este fabricat din tărâțe de orez care utilizează enzime din ciuperci Shitake. Nu are efecte secundare raportate, dar nu trebuie să-l luați cu medicamente care scad sistemul imunitar.

Tratamentul convențional al cancerului, inclusiv chirurgia, chimioterapia și radioterapia, pot să nu fie suficiente pentru eradicarea tuturor celulelor maligne și prevenirea recurenței. Tratamentul intensiv conduce deseori la un sistem imunitar deprimat, la o rezistență la medicament și la toxicitate, împiedicând rezultatele tratamentului.

BioBran este un concentrat arabinoxilan standardizat care a fost propus că un imunomodulator pe bază de plante care poate restabili tulburările induse de tumori ale sistemului imunitar natural, inclusiv activitatea celulelor ucigașe naturale în combaterea cancerului, care completează terapiile convenționale.

Majoritatea cercetărilor despre Biobran au fost în laborator. Oamenii de știință au descoperit că Biobran a crescut activitatea unui tip de celulă imună (celulă dendritica) împotriva cancerului.

Un studiu pe cancer de ficat în 2016 a arătat că Biobran a determinat celulele canceroase să moară. De asemenea, a oprit dezvoltarea celulelor canceroase.

Cercetătorii au făcut un mic proces în Vietnam în 2010. S-a arătat că Biobran părea să ajute unii oameni să trăiască mai mult. Această a fost atunci când au combinat Biobran cu tratamente convenționale pentru cancer la ficat.

Mai multe studii de caz au arătat că markerii tumorilor au scăzut la persoanele care au luat Biobran. L-au luat cu tratamentul convențional.

O revizuire a dovezilor, în 2018, arată că Biobran este folosit că terapie complementară. Această înseamnă că un grup de experți adună toate dovezile despre un anumit subiect. Revizuirea a constatat că Biobran era sigur de utilizat. Acesta a spus că oamenii ar putea folosi Biobran că terapie imună complementară. Cercetătorii au spus că ar putea ajută la reducerea efectelor secundare. De asemenea, ar putea îmbunătăți rezultatele tratamentului și ar putea îmbunătăți supraviețuirea pe termen lung.

Există dovezi suficiente care sugerează că Biobran este un imunomodulator eficient care poate completă tratamentul convențional al cancerului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial