(P) Brow Drama de la Maybelline, pentru sprâncene perfect conturate și expresive

Nu de puține ori, conturarea sprâncenelor, o condiție obligatorie a unui make-up reușit, ne dă bătăi de cap. Cu atât mai mult atunci când acestea nu au o formă bine definită sau nu sunt suficient de dese.

Rolul sprâncenelor nu este doar unul pur estetic. Ele dau expresivitate feței, ajutându-ne să ne exprimăm bucuria, tristețea, mirarea, furia sau melancolia. Mai mult, pot evidenția ochii și pot ridica privirea.

maybelline brow drama

Maybelline a lansat un produs de make-up special creat pentru conturarea sprâncenelor, Brow Drama. Acest mascara înlocuiește cu succes micropigmentarea, o tehnică ce necesită mult timp și implică durere.

Brow Drama este ușor de folosit chiar și de cele mai neexperimentate persoane.

Produsul este prevăzut cu o periuță rotundă al cărei rol este acela de definire a sprâncenelor și un gel cu pigmenți care le colorează intens și uniform.

Brow Drama este disponibil în 3 nuanțe, și anume dark blonde, medium brown și dark brown. Astfel, ai posibilitatea de a alege produsul cu nuanța cea mai apropiată de nuanța sprâncenelor tale, pentru ca aspectul acestora să fie unul foarte natural.

Brown Drama este un produs revoluționar, care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de frumusețe. Nici n-ar avea de ce să nu se afle acolo: este ușor de purtat, ușor de folosit, cu un preț accesibil.

În plus, ai la dispoziție creionul de sprâncene Maybelline Master Shape, special conceput pentru a umple spațiile goale, care se folosește înainte de a aplica mascara.

Toate informațiile despre acest produs le găsești pe www.browdrama.ro.

Tot pe www.browdrama.ro află detalii despre concursul Maybelline, la care poți câștiga un premiu săptămânal (un set de make-up conținând 5 produse Maybelline) sau Marele Premiu (o ședință foto profesională).

maybelline concurs

De asemenea, pentru o conturare perfectă a sprâncenelor cu ajutorul produselor puse la dispoziție de Maybelline, urmărește tutorialul de mai jos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete