(P) Brow Drama de la Maybelline, pentru sprâncene perfect conturate și expresive

Nu de puține ori, conturarea sprâncenelor, o condiție obligatorie a unui make-up reușit, ne dă bătăi de cap. Cu atât mai mult atunci când acestea nu au o formă bine definită sau nu sunt suficient de dese.

Rolul sprâncenelor nu este doar unul pur estetic. Ele dau expresivitate feței, ajutându-ne să ne exprimăm bucuria, tristețea, mirarea, furia sau melancolia. Mai mult, pot evidenția ochii și pot ridica privirea.

maybelline brow drama

Maybelline a lansat un produs de make-up special creat pentru conturarea sprâncenelor, Brow Drama. Acest mascara înlocuiește cu succes micropigmentarea, o tehnică ce necesită mult timp și implică durere.

Brow Drama este ușor de folosit chiar și de cele mai neexperimentate persoane.

Produsul este prevăzut cu o periuță rotundă al cărei rol este acela de definire a sprâncenelor și un gel cu pigmenți care le colorează intens și uniform.

Brow Drama este disponibil în 3 nuanțe, și anume dark blonde, medium brown și dark brown. Astfel, ai posibilitatea de a alege produsul cu nuanța cea mai apropiată de nuanța sprâncenelor tale, pentru ca aspectul acestora să fie unul foarte natural.

Brown Drama este un produs revoluționar, care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de frumusețe. Nici n-ar avea de ce să nu se afle acolo: este ușor de purtat, ușor de folosit, cu un preț accesibil.

În plus, ai la dispoziție creionul de sprâncene Maybelline Master Shape, special conceput pentru a umple spațiile goale, care se folosește înainte de a aplica mascara.

Toate informațiile despre acest produs le găsești pe www.browdrama.ro.

Tot pe www.browdrama.ro află detalii despre concursul Maybelline, la care poți câștiga un premiu săptămânal (un set de make-up conținând 5 produse Maybelline) sau Marele Premiu (o ședință foto profesională).

maybelline concurs

De asemenea, pentru o conturare perfectă a sprâncenelor cu ajutorul produselor puse la dispoziție de Maybelline, urmărește tutorialul de mai jos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete