(P) Beauty Goddess

Vara aceasta, Douglas Make-up îți propune o colecție specială, inspirată de frumusețea clasică. Fiți zeițe moderne cu această gamă de produse învăluite în auriu!

GREEK LOOK 300x600px

Dacă vreți să arătați ca o zeiță din mitologia greacă, atunci veți aprecia cu siguranță frumusețea feminină inspirată de Afrodita, zeița dragostei. Auriul este rafinat, elegant, cuceritor. Pentru un machiaj de zi, folosiți eyelinerul lichid auriu pentru a trasa o linie pe pleoapa superioară sau utilizați un fard cu accente aurii pe toată pleoapa. Un strop de blush bronz în obraji sau de pudră strălucitoare vă va întregi machiajul şi nu veti trece neobservate. Pentru un look de party, puteţi folosi auriul şi pe gene. Cu siguranţă, veţi reuţi să atrageţi atenţia dacă, peste mascara, aplicaţi rapid cu o pensulă puţin fard auriu pe vârfurile genelor, ca să se fixeze. Completați look-ul cu lacul de unghii cu particule metalice.

Produsele din colecție se remarcă și prin ambalaje premium care facilitează aplicarea și vă vor încânta ritualul de înfrumusețare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete