Cele mai creative mărturii de nuntă de pe Breslo.ro

Pentru că este sezonul nunților, de această dată vă prezentăm un articol despre cele mai necesare lucruri pentru o nuntă: invitațiile, etichetele, cardurile de masă și mărturiile. Acestea sunt articolele care pot fi cu siguranță personalizate după gusturile mirilor, dar mai ales după tema aleasă pentru întregul eveniment.

Poza 1

Astfel, unii miri aleg invitații și mărturii funny, alții romantice, pe când alții sunt mult mai îndrăzneți , alegând tot felul de teme unice. Dacă unii miri apelează la graphic designeri sau alții doresc să își pună amprenta, lucrând chiar ei la aceste decorațiuni, majoritatea apelează la persoane creative care le pot reda ideile și dorințele cât mai bine, cum ar fi creatorii handmade, care se găsesc pe Breslo.

Pe Breslo găseşti o gamă variată de mărturii de nuntă, creatorii lor putând să le personalizeze în culorile preferate, sau chiar să îți realizeze după comandă orice idee ai avea.

Poza 2

Mărturie figurine HandmadebyRoxie 12 lei

Mărturie broşă FIMARC 16 lei

Mărturie cupcake vasilescu.anamaria 15lei

Invitaţie vivace.atelier nunta 4.8 lei

Invitaţie BrielleMade 3 lei

Set licuroxana set nuntă 7.7 lei

Invitaţie fundă KristinasBoutique 4 lei

Cu invitațiile de nuntă și etichetele toată lumea este familiarizată și fără acestea nu se poate organiza o nuntă ca la carte. Însă mărturiile sunt ceva de care majoritatea mirilor uită sau nu le iau în calcul, fiind fie o investiție în plus, fie o bătaie de cap. Există însă creatori care vă pot oferi întregul pachet, astfel nu trebuie să umblați în mai multe locații pentru rezolvarea acestor probleme.

Se pare că mărturia de nuntă era folosită încă din antichitate, când se ofereau invitaților câteva stafide, migdale sau fructe uscate.

In Renaștere, mărturia era considerată simbol de prosperitate și apărea sub forma unei bomboniere, găsită pe masă sau dată invitațiilor la plecare.

Poza 3

Mărturie săpun MarieAntoinette 6 lei

Mărturie crystal.ornaments 1.5 lei

Mărturie flori carmendana 2 lei

Set CadouriFistichii 3.9 lei

Card masă BrielleMade 1.8 lei

Mărturie borcănel miere delisiana 5.8 lei

Mărturie atelierul.colorat 10 lei

Cutie mărturie DyaGcraft 2.5 lei

De atunci, pare că ideea bombonierei se continuă la majoritatea mirilor, care ofera la nunţi cutiuțe de diferite forme sau punguțe din satin cu bomboane. Alții preferă să ofere alte obiecte reprezentative: figurine cu miri, sticluțe cu mesaje, săpunuri în diverse forme, magneți, brelocuri sau săculeți parfumați.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda