(P) Apa filtrată – secretul cafelei cu gust perfect

Te-ai gândit vreodată că în cafeaua ta se află 98% la apă? Un procent extrem de mare pe care îl neglijăm de cele mai multe ori fiindcă suntem obișnuiți să acordăm atenție doar calității cafelei, nu și calității apei folosite. Proveniența, compoziția chimică și cantitatea de impurități din apă influențează gustul băuturii, dar și durata de viață a aparatelor de cafea. De aceea este esențial să folosești apă filtrată, cu gust autentic, pentru o cafea perfectă.

Cum influențează calitatea apei gustul cafelei tale?
Espresso, cappuccino, frappe, cafea turcească făcută la ibric, în cafetieră sau într-un filtru French Press – iată doar câteva tipuri de cafea care ne fac diminețile mai bune. Stilul în care îți bei cafeaua depinde doar de tine, dar cele două ingrediente de bază – boabele de cafea și apa – trebuie să fie atent alese pentru un gust și o consistență perfecte, spun specialiștii.
Calitatea și aroma boabelor de cafea variază în funcție de soiul cafelei, locul de proveniență, condițiile climaterice, modul de prăjire, de preparare și râșnire. Cu apa, lucrurile sunt mult mai simple. Este în regulă să folosești apă de la robinet atâta timp cât este filtrate cu un sistem eficient precum cele de la BRITA. Recipientele de filtrare a apei marca BRITA sunt prevăzute cu filtrele MAXTRA+, rezultatul a 5 ani de cercetare în laboratoarele BRITA din Germania.
Filtrele MAXTRA+ elimină impuritățile din apă și reduc considerabil cantitatea de clor care afectează gustul și mirosul cafelei. Datorită tehnologiei inovatoare, filtrul MAXTRA+ reduce și concentrația de calcar și metale grele din apa de la robinet, prelungind astfel viața electrocasnicelor precum fierbătorul de apă sau aparatele de cafea. Specialiștii în prepararea cafelei recomandă să folosiți apă proaspăt filtrată pentru a obține rezultate excelente.

Filtrele MAXTRA+ sunt alcătuite din 4 straturi care transformă apa de la robinet într-o apă curată și cu gust autentic:
– o sită fină care împiedică pătrunderea impurităților
– un strat de microgranule de carbon, obținut din coajă de nucă de cocos, cu rolul de a reduce substanțele care alterează gustul și mirosul apei
– un strat de rășini sintetice sub formă de granule schimbătoare de ioni pentru reducerea calcarului
– o sită finală și mai fină pentru a reține cele mai mărunte particule nedorite

Prelungește viața electrocasnicelor tale

Cei mai cunoscuți baristas internaționali cunosc beneficiile apei filtrate, atât în ceea ce privește gustul și aspectul cafelei, cât și cu privire la prevenția acumulării de calcar pe aparatele de cafea. Gândește-te cât de frustrant și costisitor este să decalcifiezi  constant a aparatele de cafea, fie ele profesionale, din cafenele, sau destinate uzului casnic. Datorită concentrației redusă de calcar, apa trecută printr-un filtru MAXTRA+ crește durata de viața a aparatelor de cafea și le oferă un aspect satinat pentru a arăta ca noi mai mult timp. Oferă-i aparatului tău de cafea îngrijirea pe care o merită. La urma urmei, el îți poate înveseli chiar și cele mai dificile dimineți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial