(P) Alegeți pasta de zahăr colorată pentru tort și bucură-te oricând de prăjituri de casă

Ești topit după dulciuri și parcă nu poți avea liniștea necesară dacă nu ai mereu ceva dulce la îndemână? Ei bine, dacă răspunsul tău este unul afirmativ, putem spune că din acest moment ești unul din prietenii Anyta Cooking. Aici am adunat toți pofticiosii și pofticioasele cărora le place nu doar că mănânce delicii, ci și să le pregătească atunci când dispun de timp. După cum am văzut anterior, pastă zahăr este utilizată în principal pentru acoperirea prăjiturilor, decorarea lor, modelarea și realizarea micilor decorațiuni. Totuși, nu este ușor să înțelegi cum funcționează pastă de zahăr pt tort atunci când ești începător. Aici va vom explică toate tehnicile de baza pentru a va ajută să creați propriile prăjituri cu pastă de zahăr colorată.

 Decorarea unui tort este primul pas în realizarea unui tort cu pastă de zahăr cu preț foarte bun pe site-ul magazinului nostru online, anytacooking.ro. Acest pas ușor de făcut atunci când aveți echipamentul și tehnică necesară. Iată, deci, cum să decorați o prăjitură cu pastă de zahăr. Mai întâi va trebui să inmuiati pastă de zahăr, astfel încât să fie mai ușor de lucrat. Înmoaie și modelează ușor în mâini. Presărați puțîn zahăr glazură pe suprafață de lucru sau lucrați pe o suprafață unde există de pastă de zahăr. Ulterior, formăți o bilă cu pastă de zahăr, așezați-o pe suprafață de lucru și întindeți-o folosind o rola antiaderenta.

 Începeți prin rularea rolei în sus, în jos, la stânga, la dreapta, apoi în diagonală și așa mai departe, până când pastă de zahăr este adusă la aproximativ 5 mm grosime.

 Pastă de zahăr este că o formă de plastilină comestibilă, este la modă, având proveniență anglo-saxonă. De asemenea, ea poate fi făcută și în casă, având la îndemână zahăr pentru glazură, plus albuș de ou și sirop de glucoză. Cu toate acestea, pastă de zahăr de casă prezintă unele dezavantaje atunci când se folosește: se sparge ușor, se păstrează mai puțîn timp și este imposibil de asamblat.

 Singurul sau avantaj este că ajută la micile decorațiuni care sunt necesare pentru torturi și prăjituri. În altă ordine de idei, pastă de zahăr de cumpărat este destul de convenabilă că preț, astfel că v-o puteți permite de fiecare dată când aveți nevoie. Pentru început, nu trebuie să investiți în echipamente speciale: câteva scobitori, un sucitor și un tăietor sunt tot ce aveți nevoie. Persoanele pasionate de cofetărie au o multitudine de taietori de biscuiți, forme și decorațiuni de zahăr!

 Va recomandăm să întindeți pastă de zahăr pe hârtie de copt sau pe o suprafață de silicon. Acestea nu se lipesc și nu trebuie să fie pudrate cu zahăr sau făînă glazură care îi pot altera aspectul și consistentă. Cu toate acestea, dacă nu aveți la îndemână, asigurați-va că presărați blatul cu cât mai puțîn zahăr posibil! De asemenea, este foarte important de reținut faptul că pastă de zahăr nu trebuie păstrată la frigider, pentru că nu va mai fi posibil să o folosiți ulterior. Pentru a evita transferul de culoare de la un element la altul, purtați mănuși și începeți modelarea cu cele mai ușoare părți.

Asamblati fiecare element împreună lipindu-le cu o picătură de apă. Cu ajutorul acestei paște de zahăr va puteți pune ușor imaginația la contribuție și să va bucurați de o sesiune de relaxare împreună cu cei mici, dându-le posibilitatea să modeleze chiar ei figurine și forme, în funcție de preferințe.

 Intrați chiar acum în lumea Anytei și comandați pastă de zahăr colorată pentru tort, la un preț accesibil! Fii cu ochii pe magazinul nostru și poți beneficia chiar de reduceri consistente!

Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Advertorial