(P) Ai un job activ? 5 meserii pentru care este necesar să alegi pantofi casual de damă

Pantofii casual de damă te pot conduce de la punctul A la punctul B, într-un mod confortabil! nvestiția într-o încălțăminte de bună calitate este singura modalitate de a îți menține picioarele sănătoase. Este o economie falsă să încerci să economisești bani pe ‘instrumentele extrem de importante pentru cariera ta.

Fie că ești în căutare de încălțăminte casual pentru job sau efectiv pentru ținuta de zi cu zi, trebuie să fii atentă să eviți greșelile pe care multă lume le face când vine vorba despre acest stil! 

Iată care sunt meseriile în care femeile active trebuie să fie atente la încălțăminte

 

  • Pantofi casual de damă pentru stewardese

 

Deoarece această slujbă implică să stai o mulțime de ore în picioare, nu este de mirare că stewardese pot dezvolta probleme la degete și chiar dureri de spate.

Deci înainte de a investi în tine, caută o pereche bună de pantofi. Bineînțeles, pantofii trebuie să aibe și o notă de eleganță pentru a potrivi cu uniforma companiei. 

 

  • Pantofi casual pentru femei lucrează ca asistente medicale

 

Fie că lucrezi ca asistent medical generalist sau într-un cabinet de stomatologie, ideal este să vizezi încăltăminte extrem de confortabilă, cu o talpă flexibilă sau chiar pantofi casual rezistententi la apă.

Dacă ești la început de drum în această meserie, este important să întrebi colegii despre ce fel de încălțăminte este ideală pentru că există cabinete unde efectiv te poți înălța în tenisi sau espadrile din piele naturală. 

 

  • Pantofi casual pentru femei – Fotograf

 

Dacă ești fotograf pentru evenimente private sau fotograf de produs, cu siguranță îngenunchezi adesea sau stai chiar pe jos. 

Cine nu-și dorește să capturezi momente grandioase? Bineînțeles, asta se traduce în cadre grandioase, luate adesea de jos în sus pentru a extinde perspectiva fotografiei.

Ca fotograf, te poți îmbrăca într-o ținută elegantă, cu niște pantofi eleganți fără toc și în culori uni (fără ornamente, de o singură culoare); mai ales dacă este vorba de o nuntă formală. Este necesar să arăți bine, dar nu foarte strălucitor pentru că vedetele evenimentului sunt mirele și mireasa.

Da, așa cum spuneam și la început, fiecare ținută casual trebuie adaptată la context. Iar în acest caz, brandul tău personal spune multe despre tine și îți poate aduce recomandări pentru următorii clienți. 

 

  • Pantofi casual de damă – Hairstylist

 

Dacă pentru a fi fotograf este necesar să adopti o vestimentație adecvată evenimentului, femeile hairstylist pot fi un pic mai îndrăznețe. 

Este exact genul acela de context în care clienții se uită la picioarele tale și clar poți să te joci cu ținuta în orice fel vrei. Bineînțeles, depinde foarte mult de la salon la salon și de codul vestimentar pe care este indicat să îl adopți. 

 

  • Pantofi casual de damă – Bucătar/ Cofetar

 

Nu este genul acela de meserie în care interactionezi foarte mult cu clienții. Și chiar dacă ai propria ta cofetărie, sunt foarte rare momentele în care ieși efectiv din spatele vitrinei să vorbești cu aceștia. Dar și tu te întrebi care sunt cei mai buni pantofi de purtat dacă stai în picioare toată ziua? Caută o pereche de pantofi confecționați din materiale de calitate și mult mai ușor de curățat. Spre exemplu, brandul de pantofi Reverse.ro oferă modele diverse de pantofi casual de damă, precum încălțăminte din piele naturală, piele ecologică, espadrile din bumbac sau chiar pantofii din materiale sintetice rezistente la apă. 

O pereche de pantofi de calitate nu este doar ‘încălțăminte de lucru. Este necesar să investești în tine pentru că un job activ este consumator de energie, dar în același timp poate să reprezinte un stil de viață sănătos.

Sursă Foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial