Cea mai mare greșeală pe care o faci atunci când adopți stilul business casual

stilul business casual femei

stilul business casual femei

Stilul business casual mai este cunoscut și sub denumirea de smart casual și este preferatul femeilor care își doresc să fie elegante, dar în același timp să se simtă și confortabil.

Deși  pare destul de simplu la prima vedere, stilul business casual te poate induce de multe ori în eroare și poți alege combinații greșite. Foarte multe persoane nu înțeleg exact la ce se referă acest cod vestimentar și trec în extrema în care ținutele lor sunt mai degrabă sport.  Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile atunci când vine vorba despre  stilul business casual este că aleg să poarte colanții. Colanții sunt cea mai nefericită alegere vestimentară, iar ei ar trebui purtați doar în timpul exercițiilor fizice.  Poți purta în schimb pantaloni din denim sau pantaloni cu o croială mai strâmtă și o lungime ușor deasupra gleznei.

Dacă îți dorești o ținută business casual poți alege puloverele cu nasturi, cămășile din măstase, bluzele simple, dar și rochiile colorate. Acest cod vestimentar este definit de culori puternice și imprimeuri, iar în ceea ce privește încălțămintea ai putea alege pantofii cu talpă plată sau toc mic, balerini sau cizme.

Stilul business casual promovează imaginea unei femei care se simte bine în pielea ei și pentru care hainele sunt o modalitate de a-și arăta personalitatea. Studiile recente au arătat că oamenii sunt mult mai productivi la locul de muncă atunci când sunt îmbrăcați în hainele lor preferate. Modul în care ne îmbrăcăm influențează foarte mult felul în care ne percep cei din jur, lucru care ne ne ajută să avem mai multă încredere în noi și să gândim altfel.

 

Foto:shutterstock

Citește și:

Trucuri de stil pentru femeile plinuțe

Pantofii cu călcâiul decupat, vedetele acestui sezon

Ce materiale vom purta în viitor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda