(P) Afecțiuni care cauzează durerile de spate. Salteaua ortopedică, una dintre soluțiile salvatoare!

Te doare spatele și nu știi de ce? În primul rând există mai multe afecțiuni care pot fi cauzatoare de 'nesuferitele' dureri de spate, trebuie doar să le identifici! Iar în al doilea rând, alege o saltea ortopedică pe care să te odihnești și probleme tale medicale vor dispărea! 

Cele mai frecvente afecţiuni ale spatelui care îţi pot declanşa durerile pot fi osteoporoza.

Este o boală frecvent întâlnită la femei, care prezintă un risc de patru ori mai mare decât bărbaţii de a se îmbolnăvi. Se caracterizează prin scăderea progresivă a densităţii şi rezistenţei osului. În cazuri avansate, din cauza fragilităţii osoase, se pot produce cu uşurinţă fracturi vertebrale şi de şold. Investigația medicală este necesară de la apariția durerilor și preventiv, pentru femeile aflate la menopauză și bărbații trecuți de 65 de ani.

Spondiloza

Este o boală localizată la nivelul coloanei vertebrale. Aceasta poate determina dureri la nivelul zonei afectate şi limitarea mobilităţii coloanei vertebrale.

Spondilita anchilozantă

 este o boală inflamatorie cronică care afectează predominant coloana vertebrală şi debutează frecvent la nivelul articulaţiei şoldului.

Deformările coloanei vertebrale

Sunt cele care creează o presiune crescută asupra vertebrelor şi asupra muşchilor, tendoanelor şi ligamentelor adiacente. Dintre acestea, fac parte scolioza – curbarea coloanei într-o parte, cifoza – cocoaşa şi lordoza – coloana lombară este curbată anormal spre înainte, având forma unui arc.

Hernia de disc

Este boala care apare atunci când discul intervertebral este supus, o dată cu înaintarea în vârstă, unui proces de degenerare care-i scade rezistenţa, se slăbeşte şi comprimă nervii din vecinătatea coloanei vertebrale. Cel mai frecvent, hernia de disc apare la nivelul coloanei lombare, declanşând lombosciatica, o durere lombară care apare brusc, însoţită de limitarea mişcării. 

Consultă un medic specialist!

Indiferent de cauza durerilor de spate trebuie să ajungi la un medic specialist pentru investigații amănunțite. În urma acestora ți se va prescrie tratamentul adecvat pentru tratarea eficientă a durerilor.

Salteaua ortopedică, o bună soluție

Dacă suferi de afecțiuni ale spatelui, atunci trebuie să acorzi o atenție sporită saltelei pe care te odihnești. Cea mai bună pentru tine este salteaua ortopedică, aceasta fiind proiectată special pentru nevoile tale. Poți alege din oferte saltele Magniflex, salteaua potrivită spatelui tău! Magniflex este producător de top pe piața europeană a saltelelor. De exemplu, salteaua Magni Grande este o saltea fermă, ergonomică, cu un design elegant florentin și spumă cu memorie pentru un plus de confort. Salteaua este o alegere excelentă pentru cei care caută un suport ortopedic stabil. Materialul textil are un strat suplimentar de 2 cm de spumă cu memorie. Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, te veți simți relaxat/ă imediat ce te întinzi pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Completează-ți salteaua ortopedică și cu o pernă ortopedică, din 100% spumă cu memorie HD, spumă gel, spumă Mallow  – pentru un plus de confort al spatelui tău în timpul somnului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial