(P) 7 corsete de nelipsit din budoarul oricărei femei

Se știe că de-a lungul istoriei lenjeria intimă a fost privită din mai multe perspective, rolul ei fiind la început unul practic, de a proteja intimitatea și de a da un confort, fără a i se considera o importanță prea mare. Însă în ziua de astăzi, lenjeria intimă a trecut la categoria de accesoriu vestimentar și asta confirmă importanța care o dăm corpului nostru în aceste timpuri.

Ultimii ani au fost un boom' al lenjeriei intime și acest lucru nu este de mirare, deoarece societatea în care trăim a cerut acest lucru și femeile au dorit să se exprime liber prin acest mod. Sub diverse forme și varietăți, într-o gamă largă de culori și texturi, lenjeria intimă reprezintă în acest moment o declarație a personalității fiecarei femei.

Astăzi ne oprim să discutăm despre un articol deosebit de lenjerie intima sexy cu o istorie veche în lume – apărut încă din secolul al XV-lea în Creta – și anume corsetul. Acesta are rolul de a evidenția talia și de a pune silueta în valoare, putând fi purtat atât ca lenjerie intimă, dar și ca un articol vestimentar completând o ținută de zi sau de seară, sau chiar integrat în costumele de show de tip burlesque.

Corsetul exprimă rafinament, eleganță și feminitate. Materialele folosite sunt usor elastice precum satinul și dantela, însă pentru un plus de seducție și erotism au fost create corsetele din piele și latex, materiale predominante negre cu un efect wetlook. Acestea sunt întărite cu balene din sarmă cu inserții de benzi metalice sau accesorizate cu diferite ornamente. Corsetul este indispensabil pentru rochiile de mireasă și mai ales ales ca piesă de lenjerie sexy pentru noaptea nunții.

Dacă dorești să condimentezi viața de cuplu și să îți surprinzi în această seară partenerul, am pregătit pentru tine o galerie foto cu câteva corsete sexy din care să alegi. Acestea și multe altele sunt disponibile în magazinul online de lenjerie sexy Sensero Lingerie Store cu livrare oriunde în România în doar 24 de ore.

Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Frumusete si Moda