Ținute spectaculoase pentru anul 2018

haine 2018

Anul 2018 va fi unul îndrăzneț din punct de vedere vestimentar. Materialele la modă pentru anul ce urmează sunt spectaculoase și vor ajuta la croirea unor ținute cu totul speciale.

Chiar dacă mai avem puțin de așteptat până vom intra în noul an, tendințele vestimentare ale anului 2018 au fost dezvăluite în mediul online, potrivit dailymail.co.uk. Tricourile cu logo-uri celebre, berete, haine care imită plasticul, crăpăturile sau blugii mom se numără printre piese pe care le vom admira peste tot în următoarea perioadă.

Ce haine se vor purta în anul 2018?

1. Tricouri cu logo-uri celebre

În anul 2018, tricourile cu logo-uri celebre se vor bucura de mare succes. Acesta vor putea fi integrate în special în ținutele casual, dar pot fi folosite și în combinație cu piese vestimentare mai elegante.

2. Berete

Au fost vedetele anului 2017, dar nici în 2018 nu ne vom despărți de ele. Beretele vor fi purtate în continuare, acestea făcând parte din categoria accesoriilor ce dau un plus de eleganță și de stil oricărei ținute.

berete

3. Plasticul

Anul 2018 este dominat de hainele ce amintesc de textura plasticului. În această primăvară, jachetele de piele lăcuită și care imită foarte bine plasticul vor fi în trend și ne vor ajuta să obținem un look fabulos.

4. Crăpăturile

Dacă în 2018 urmează să participi la un eveniment ce impune o anumită eleganță, alege să porți o rochie cu o crăpătură cât mai generoasă. Crăpăturile sunt în tendințe în 2018, în special cele foarte îndrăznețe.

rochie crăpată

5. Blugii mom

Blugii mom făceau furori în anii ’90 și au reprezentat alegerea foarte multor doamne și domnișoare și în anul 2017. Ei rămân în tendințe și în anul ce urmează și pot fi folosiți ca element de bază în ținutele casual sau smart casual.

blugii mom

Foto: instagram, shutterstock.com

Citește și:

Ai părul blond? Acestea sunt cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

3 alegeri vestimentare care te îmbătrânesc

Ce poți să faci pentru ca dresurile tale să nu se mai rupă? Acest truc funcționează de fiecare dată

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda