(P) 2 ani de frumusețe marca BaByliss, marcați prin lansarea campaniei aniversare “Feeling Beautiful”

BaByliss

În septembrie 2015, pătrundea pe piața autohtonă BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling și de îngrijire. La acea vreme, era lansat cel mai îndrăgit produs de hairstyling, ondulatorul automat Curl Secret, care a fost primit de către iubitoarele de frumusețe cu mult entuziasm.

În cei doi ani de existență în România, BaByliss Paris ne-a răsfățat pe noi, doamnele, cu produse de înfrumusețare inovatoare, cu design deosebit și ușor de folosit, de calitate superioară.

Acum, la ceas aniversar, BaByliss Paris lansează campania Feeling Beautiful', care se va desfășura în perioada 25 august-21 septembrie 2017. Astfel, pe site-ul www.babyliss-romania.ro se desfășoară un concurs adresat tuturor doamnelor care își doresc un răsfăț sublim în materie de hairstyling.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site la sesiunile live de hairstyling în echipa bloggerului preferat. Câștigătoarea săptămânii va beneficia de o transformare care va avea loc în studioul BaByliss. Întâlnirile vor fi transmise live pe pagina de facebook BaByliss România. Fiecare participantă la sesiunea de hairstyling live va pleca acasă cu beauty gadget-ul preferat de la BaByliss Paris și, evident, cu un look de senzație.

Echipa care se va ocupa de transformarea din timpul sesiunii live de hairstyling este formată din Ștefan Ungureanu (hairstylist BaByliss) și 6 bloggeri celebri: Special Koko, Miruna Ioani, Larisa Costea, Ioana Dumitrache, Denisa Sima și  Diana Dumitrescu.

 

Mult succes tuturor participantelor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete