Otniela Sandu, dezvăluire romantică despre iubitul ei: „Am întrebat cine e”

Otniela Sandu, dezvăluire romantică despre iubitul ei: „Am întrebat cine e”

După ce au confirmat relația, Otniela Sandu și Radu Constantin au apărut pentru prima oară împreună în fața telespectatorilor. Simpaticul actor și-a mărturisit dragostea, dovedindu-le tuturor că viitorul relației lor este unul promițător.

Fosta concurentă de la „Ferma' a venit în platoul emisiunii moderate de Teo și Bursucu alături de iubitul ei. Deși iubirea lor s-a născut în urmă cu luni bune, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, bucurându-se de în liniște unul de celălalt.

„Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat', a mărturisit Otniela în emisiunea „Teo Show'.

Radu Constantin are numeroase activități, cum ar fi sketch-urile, vloggurile educative, dar şi seriale – „Școala invers' și „DM'. Ultimul său film s-a bucurat de succes încă de la primul episod, deși a fost realizat cu un buget redus. Iubitul Otnielei este cucerit de frumusețea acesteia și a învățat să zâmbească mereu alături de ea.

„De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit', a declarat Radu Constantin.

În timpul emisiunii, cei doi au povestit o întâmplare care ar fi putut fi tragică, însă s-a terminat cu zâmbetul pe buzele amândurora.

„La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat', a mărturisit Otniela Sandu.

Otniela Sandu este absolventa Facultății de Jurnalism, însă ea este și un make-up artist extrem de apreciat. Mai mult de atât, pasiunea ei este actoria și și-ar dori să-și consolideze cunoștințele în acest domeniu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete