Osteoporoza și fractura osului cu osteoporoză. EXPERIMENT

Fracturile favorizate de osteoporoză sunt printre cele mai frecvente leziuni osoase. Noi am fost martorii unui experiment inedit, realizat de dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie: fracturarea unui os a cărui structură este similară celei a osului afectat de osteoporoză.

Și pentru că osteoporoza afectează un procent însemnat de persoane de sex feminin, începând după vârsta de 35 de ani, dr Tarek Nazer ne-a vorbit și despre factorii favorizanți și cei agravanți ai osteoporozei, dar și despre metodele de prevenire a acestei afecțiuni. Toate aceste informații, în materialul video.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video