Organizarea de evenimente se poate transforma intr-o cariera de succes

Organizarea de evenimente se poate transforma intr-o cariera de succes

Organizare de evenimente
Cu o crestere de peste 150% in ultimul an in S.U.A., industria organizarii de evenimente de afaceri se dezvolta permanent in fiecare an, fiind in permanenta cautare de profesionisti in domeniu.

Pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in domeniul organizarii de evenimente, Creative Business Management a creat singurul curs de management al evenimentelor, acreditat de C.N.F.P.A. (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Cele trei zile de curs va vor introduce in domeniul organizarii de evenimente cu toate activitatile pe care le presupune acesta.

Cursantii invata sa gestioneze de la A la Z un eveniment, urmarind toate etapele organizarii acestuia – strategie, alegerea locatiei, a decorului, intocmirea contractelor cu furnizori, gestionarea invitatilor, atragerea de sponsori si parteneri si nu in ultimul rand, publicitatea evenimentului.

Organizare de evenimente Organizare de evenimente

La finalul cursului, participantii vor sti cum sa organizeze in cele mai mici detalii un eveniment. Ei vor primi o diploma acreditata din partea C.N.F.P.A. recunoscuta de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, care le poate permite sa activeze in acest domeniu.

Cursul este sustinut de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in organizarea de evenimente de afaceri. Acestia vor oferi cursantilor exemple din activitatea lor profesionala si vor insoti prezentarile teoretice de exercitii practice si simulari de evenimente.

Pentru mai multe detalii despre curs, accesati www.cbmanagement.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera