Importanta copiilor de rezervă pentru documente

Importanta copiilor de rezervă pentru documente

Arhivare
Din păcate, mulţi proprietari nu fac asta decât atunci când e prea târziu, şi unele fişiere au fost pierdute sau stricate din cauza căldurii, a prafului sau a umidităţii. Chiar dacă unele documente pot fi rescrise, altele rămân pierdute.

În cazul celei din urmă variante, compania poate trece printr-un risc în cazul unui audit sau proces, ca să nu mai amintim când unele documente sunt cerute pentru a verifica contracte sau informaţii legate de clienţi sau angajaţi.

Pentru a proteja mai bine aceste înscrisuri trebuie să faceţi o evaluare a potenţialelor riscuri la care sunt expuse şi care este starea curentă a registrelor. Mai jos sunt câteva probleme ce vor trebui luate în considerare:

  • protecţie împotriva focului şi a apei
  • controlul temperaturii
  • camere de supraveghere
  • lacăte sau seifuri
  • acces controlat în încăpere

Totuşi, pentru a evita orice neplăceri indiferent de de cauză, este indicat să aveţi şi copii pentru aceste documente şi cel mai bun mod pentru a le păstra este în mediul digital.

Cei de la 4easycm oferă o soluţie de arhivare electronică a documentelor, gândită în special pentru oamenii de afaceri dar şi întreprinderile mici şi mijlocii. Accesul este simplu şi eficient, iar stocarea şi navigarea prin documente se face într-un mediu sigur de cloud computing.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera