Omid Ghannadi, fostul arhitect de la PRO TV, și-a împlinit un vis: „Aproape că ajunsesem să…”

Omid Ghannadi a fost unul dintre cei care au contribuit la schimbarea vieților unor oameni care aveau nevoie de ajutor. Acesta a făcut parte din echipa „Visuri la cheie', însă multă vreme și-a dorit să se ocupe și de altceva. După ani întregi, și-a împlinit visul.

Omid Ghannadi este un tânăr arhitect talentat, iar telespectatorii l-au putut urmări pe PRO TV în emisiunea „Visuri la cheie'. Datorită creativității și a sensibilității sale, Omid a reușit să câștige simpatia multor persoane, însă s-a retras din proiect împlinindu-și visul de a deschide o cafenea.

Înainte de a demara afacerea, fostul coleg al lui Dragoș Bucur a studiat mult această zonă a HORECA. Acum știe mai tot ce înseamnă despre aroma, textura și tipurile de cafea.

„E mai mult un vis pentru că este o poveste pe care, alături de cei mai buni prieteni ai mei, am visat-o de 5 ani de zile. În sfârșit, s-a nimerit. A fost o conjunctură în care am reușit să o îndeplinim. Aproape că ajunsesem să renunțăm la idee. A venit pandemia între timp și am zis că este un semn. Dar uite că s-a legat', a declarat Omid Ghannadi pentru EGO.

Arhitectul mai mărturisit că acest bussines în care el și prietenii săi au investit a devenit o oază de relaxare pentru vecini.

„Legătura dintre arhitectură și cafea sunt prietenii. Acolo s-a întâmplat. Ne doream foarte mult să facem un loc pentru noi. Recunosc că, ceilalți asociați, Alex și Cristi, sunt pasionați de cafea de specialitate, eu sunt pasionat de design și atunci am zis să facem ceva împreună. Întâmplarea face că eu stau chiar vizavi.

Este un cartier extraordinar, Dumbrava Roșie, Grădina Icoanei. Sunt oameni foarte mișto aici. Lipsea un loc pe măsura lor, undeva unde ei să poată să se întâlnească. Mereu o să vedeți aici actori, regizori, arhitecți, tot felul de oameni din zona asta. Realmente nu am făcut prea mult efort și ei au venit și, mai ales, s-au simțit bine', a mai adăugat arhitectul.

Amenajarea spațiului nu a fost o problemă, însă Omid nu s-a limitat doar la asta. A învățat foarte multe despre cafea, urmând cursuri de barista. Deși unul dintre asociați este specializat în acest domeniu, cunoscutul arhitect a mărturisit că mai intră și el uneori în bar.

„Am început să fac niște cursuri. Secretul și înțelegerea între noi este că fiecare se ocupă de partea lui. Eu fac treabă pe partea de design, băieții fac treabă pe partea de management și Cristi este o barista foarte bună, bun, iar eu m-am apucat și eu. Am făcut cursuri de barista. Ușor-ușor. Dacă mă mai lasă băieții mă mai strecor acolo la bar. De fapt, nu au încotro, mă lasă, căci sunt și eu în combinația asta', a povestit Omid în interviul acordat celor de la EGO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete