Ce beneficii materiale a avut Dani Oțil în timpul relației cu Mihaela Rădulescu. S-a bucurat de celebritate

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație, dar în 2014 s-au despărțit. La vremea respectivă au făcut furori, toți paparazzi erau pe urmele lor. Acum, prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut ce beneficii materiale a avut în vremea aceea.

„Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile.', a explicat prezentatorul matinalului de la Antena 1 în podcastul „Aproximativ discuții', cu Gojira.

dani otil beneficii relatie mihaela radulescu 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lui Dani Oțil i s-a propus să primească o mașină de zeci de mii de euro, să facă promovare. A renunțat. „Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci. Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?' I-am spus ca am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor? X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta. Până la urmă mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta', a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil și-a refăcut viața alături de Gabriela Prisăcariu, alături de care are un băiețel, pe Tiago.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete