Olimpia Melinte, postare emoționantă la doar trei săptămâni de la naștere

Olimpia Melinte, postare emoționantă la doar trei săptămâni de la naștere

Acum trei săptămâni, Olimpia Melinte, a devenit pentru a doua oară mamă. Cunoscuta actriță din serialul de succes „Vlad' a născut o fetiță pe care a numit-o Ingrid. Ea se află acum în cea mai frumoasă perioadă. Întreaga familie se acomodează cu noul membru micuț.

Olimpia Melinte a avut parte de o sarcină ușoară care s-a finalizat cu un travaliu mult mai ușor de dus decât la prima naștere, astfel că și acum nașterea s-a produs natural. Micuța Ingrid mai are un frățior, în vârstă de șase ani, pe nume Sasha.

Actrița din „Vlad' a postat pe contul său de Instagram două imagini care transmit enorm de multe emoții și sentimente. În prima imagine este ea cu burtica de graviduță înainte de a o aduce pe lume pe Ingrid și a doua poză este după două săptămâni de la naștere.

„Ce mă suprinde cel mai mult e că recuperarea a fost tare ușoară, față de prima naștere unde totul a fost mult mai complicat. Deși n-am voie încă să fac sport, corpul meu și-a revenit mai repede decât as fi crezut la o formă destul de apropiată de cea de dinainte de naștere. Încă un motiv în plus pentru care susțin nașterea naturală…', a fost mesajul Olimpiei din dreptul fotografiilor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete